Pasečņika 17 punkti neglābj "Palencia" komandu no zaudējuma ACB mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu)
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu) Foto: Zunder Palencia/Facebook

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē izcēlās ar 17 punktiem, taču viņa pārstāvētā "Palencia" piedzīvoja kārtējo neveiksmi.

"Palencia" savā laukumā ar rezultātu 68:89 (17:29, 15:11, 22:19, 14:30) piekāpās Tenerifes "Lenovo".

Pasečņiks spēlēja 24 minūtes un 52 sekundes un realizēja septiņus no 14 divu punktu metieniem un trīs soda metienus. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, bloķēja vienu metienu, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja četrus pretinieku sodus, iekrāja +/- rādītāju -20 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 17.

Latvijas basketbolists starp mājiniekiem bija rezultatīvākais, kamēr vēl 14 un 12 punktus "Palencia" labā guva attiecīgi Aizija Pinjeiro un Keje van der Vūrsts.

Tenerifes komandā ar 25 punktiem izcēlās Kails Gajs, un 20 punktus iekrāja Joans Sastre.

Svētdien vēl Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi" viesosies pie Madrides "Real", Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM uzņems Andoras "MoraBanc", bet "Obradoiro", kuras rindās spēlē Jānis Timma un Jānis Strēlnieks, savā laukumā stāsies pretī "Barcelona".

Mursijas UCAM ar 16 uzvarām 26 spēlēs ir piektā, "Baxi" ar 15 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar septiņām uzvarām ir 15.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 5-22 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu