Ostapenko WTA rangā saglabā desmito vietu. Semeņistajai – karjeras rekords

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par trīs pozīcijām uz 106.vietu, kas ir viņas karjeras rekords.

Ostapenko iepriekšējās divās nedēļās spēlēja Maiami "WTA 1000" sērijas turnīrā, kurā apstājās trešajā kārtā. Semeņistaja nepārvarēja šī turnīra kvalifikāciju un pēc tam spēlēja Antaljas "WTA 125" sērijas turnīrā, zaudējot otrajā kārtā.

Tikmēr Diāna Marcinkēviča atkāpusies par divām pozīcijā (316.), Daniela Vismane savu vietu nemaina (349.), bet pārējām Latvijas tenisistēm ir kritumi rangā. Savainojumu guvušajai Anastasijai Sevastovai par piecām vietām (385.), Kamillai Bartonei - par astoņām (752.), Valērijai Karginai - par vienu (1172.), Margaritai Ignatjevai - par 90 (1223.), bet Annai Ozerovai - par sešām (1288.).

Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa, ceturtā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piekto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, sestā ir tunisiete Onsa Žabēra. Par divām pozīcijām uz septīto pakāpusies grieķiete Marija Sakari un tā rezultātā pa vietai zaudējušas ķīniete Džena Cjiņveņa un čehiete Markēta Vondroušova

Dubultspēļu rangā Ostapenko par vienu ailīti atkāpusies uz 20.pozīciju, tāpat vienu vietu zemāk ir Semeņistaja (155.), par četrām pozīcijām atkāpusies Vismane (172.), savukārt Marcinkēviča savu vietu nemaina (219.). Pārējām piecām Latvijas pārstāvēm kritumi: Bartonei par trīs vietām (501.), Ignatjevai - par 18 (736.), Ozerovai - par 17 (1134.), Karginai - par 21 (1439.), bet Marijai Semeņistajai - par 22 (1545.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu