"Uz pieticīgo variantu noteikti neizietu." Liene Ušakova vaļsirdīgi par kāzu plāniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova ar draudzenēm pārrunā savu attiecību statusu un dalās pārdomās par savām sapņu kāzām, un tās nebūt nav pieticīgas. 

Liene arī tagad neslēpj, ka ir attiecībās un savu otro pusīti redz kā savu nākamo vīru. Baudot dažādus gardumus, Liene aizrunājas par savām sapņu kāzām: "Es gribētu kūku piecos stāvos, kas izskatītos pēc pils, vēlams pasteļkrāsiņās – rozā un ar zeltiem. Ja man būtu lieki 300 000 eiro, es precētos Disnejlendā, Amerikā. Esmu skatījusies viņu kāzu paku.

Bet nu es droši vien aiziešu uz zagsu sarakstīties. Vai arī jāpārdod akna, bet es tāpat nedabūšu tik daudz piķa!

Man noteikti vajadzētu tādu kūku, kas izskatās kā milzīga Disnejlendas pils ar visādiem tornīšiem, turklāt manā augumā. Es uz pieticīgo variantu noteikti neizietu!" stāsta Liene Ušakova.

"Tāda man tā gaume, man, protams, iepatikās tā, kas ir visdārgākā," smejot teic Liene. Lai gan viņai ir sapnis par kāzām Disnejlendā, Liene tomēr uzskata, ka šāda summa par kāzām būtu neadekvāta. 

"Apollo.lv" raidījumā "Sirdslietas" Liene atklāja, ka viņas sirdī iekritis latvju bāleliņš. Šī iepazīšanās viņu mainījusi. Pilnu raidījumu skaties zemāk!

Jau vēstīts, ka Liene jau reiz bija precējusies. 2013. gadā viņa iestūrēja laulības ostā ar Aleksandru Ušakovu, taču vēlāk abi lēma iet katrs savu ceļu. Tajā pašā gadā pasaulē nāca viņu dēls. Šobrīd dēls dzīvojot kopā ar tēvu. Par to, kāpēc dēls nedzīvo kopā ar Lieni, viņa pastāstīja pašmāju sarunu šovā "Kivičs. Tieši un atklāti".

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu