Elīna Fūrmane atklāj vairāk par savu nodarbošanos, dzīvojot Losandželosā

Apollo.lv

\

Uzņēmēja un dīdžeja Elīna Fūrmane, kura jau vairāk nekā desmit gadus dzīvo ASV, viesojoties influenceres Betas Beidz raidījumā "MADE IT", pastāstīja vairāk par savu nodarbošanos Losandželosā. 

Kā zināms, Ella jau vairāk nekā 12 gadus dzīvo ASV un pašreiz darbojas apģērbu veikalā "Rock Etiquette". Veikals atrodas slavenību iecienītā rajonā – Melrose Avenue.

"Mums šeit tik daudz slavenību iepērkas!" atklāj Ella.

"Pēdējā lielākā slavenākā zvaigzne bija Džeisons Derulo. Viņš dodas Eiropas tūrē, būs arī "Positivus". Es viņam speciāli uztaisīju žaketīti! Es ceru, ka viņš to uzvilks uz Latvijas festivālu!" teic Ella. 

Kā zināms, Derulo uzstāsies Rīgas festivālā šā gada 20. jūlijā. 

Tāpat viņa darinājusi tērpus kādai slavenībai, kas apmeklēja prestižo "People's Choice" balvu pasniegšanas ceremoniju, kā arī Blekai Čainai (Blac Chyna) - amerikāņu TV personībai un modelei, kurai ir saistība ar Kardašjanu ģimeni (viņai un Robam Kardašjanam ir kopīga meita). 

Tā gan nav Elīnas vienīgā nodarbošanās, pavisam nesen viņa kļuvusi par nekustamo īpašumu mākleri.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērn vasarā viņa paziņoja par saderināšanos. Viņas pirkstā jau teju gadu mirdz spožs saderināšanās gredzentiņš, kas Elīnai ticis īpaši izgatavots. 

Ella un viņas mīļotais Nataniels ir attiecībās teju četrus gadus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu