"Man ir nāvīgi bail." Maiks Taisons par cīņu pret jūtūberi Džeiku Polu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: SIPA/Scanpix

Boksa ikona Maiks Taisons sarunā ar "Fox News" izteicās par savu mentalitāti pirms cīņas pret jūtūberi Džeiku Polu.

Jau ziņots, ka Taisons un Pols ringā kāps 20. jūlijā. Paredzēts, ka šī būs paraugdemonstrējuma cīņa, tomēr viennozīmīgas informācijas par dueļa noteikumiem vēl nav.

Taisons ringā nav devies kopš 2020. gada nogales, kad viņš tikās ar citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Taisons atzina, ka pirms cīņas pret Džounsu, līdzīgi kā tagad, esot izjutis bailes.

"Man ir jocīga personība. Jāteic gan, ka man pašam tā nešķiet jocīga. Kad man kaut ko ir bail darīt, es to daru. Pirms cīņas pret Roju biju nobijies. Man bija 100 mārciņu liekā svara. Biju 53 vai 54 gadus vecs. Stājos pretim visam, no kā man ir bail. Šobrīd man ir nāvīgi bail," sacīja Taisons.

Leģendārais bokseris arī savas karjeras ziedu dienās neslēpa, ka pirms cīņām viņu pārņēmušas bailes, kuras pazuda, kad viņš iekāpa ringā. Līdzīgās domās Taisons ir joprojām.

"Allaž esmu uzskatījis, ka likstas un nervozitāte mani veda pretim panākumiem. Ja es neietu cauri šīm sajūtām, nepiekristu cīņai [pret Polu]. Man pirms cīņas šīs sajūtas ir vajadzīgas. Citādi es nekad nekāptu ringā. Kad cīņa tuvojas, palieku mazāk nervozs, jo tad pietuvojas realitāte. Un realitātē es esmu neievainojams," sacīja leģendārais bokseris.

Taisons arī aizstāvēja savu nākamo pretinieku no kritiķiem, kuri noniecina Pola spējas ringā.

""YouTube" redzēju video, kurā viņš 16 gadu vecumā dejo. Tas nav puisis, ar kuru cīnīšos. Šis puisis mēģinās mani ievainot. Bet pie tā esmu pieradis. Tad viņš sapratīs, ka ir pieļāvis milzu kļūdu," norādīja Dzels Maiks.

57 Taisons savas panākumiem bagātās karjeras laikā izcīnīja 50 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Savukārt Pols līdz šim 10 karjeras cīņās iekrājis deviņas uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret Taisona Fjūrija pusbrāli Tomiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu