VIDEO "Māsiņai uznāca dusmas, un parāva bērna roku." Vecākus pārsteidz Vidzemes slimnīcas darbinieces rupjā attieksme (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta.

Staiceles pusē kāda četrus gadus veca zēna veselība ilgstoši neuzlabojās un pat pasliktinājās, tādēļ izsaukta ātrā palīdzība, kas piedāvājusi bērnu nogādāt slimnīcā. Māte, protams, piekritusi, bet bija nepatīkami pārsteigta, kad Vidzemes slimnīcā viņu ar atvasi sagaidīja rupja un nosodoša medicīnas māsa, stāsta "Bez tabu".

Medmāsas attieksme māti tā šokējusi, ka viņa nolēmusi video zvanā sazināties ar civilvīru, kurš tajā brīdī atradies Anglijā.

Medicīnas māsa viņai jautājusi, kādēļ tērēta valsts degviela un saukta ātrā palīdzība, nevis izmantota privātā automašīna.

Uzzinot, ka privātās automašīnas ģimenei nav, medicīnas māsa atbildējusi: "Kā varat atļauties braukt uz Angliju, ja nevarat atļauties nopirkt mašīnu?"

Šī pati darbiniece arī iejaukusies brīdī, kad daktere centusies mierināt mazo, solot mantiņu pēc tam, kad tiks uzlikta sistēma. "Bērnam nevajag Latvijas mantiņas, Anglijā viņam esot labākas," medicīnas māsas teikto atminas vecāki.

Pēcāk sekojusi arī agresīva reakcija, kad sistēma iztecējusi un māte par to nepaguvusi laicīgi paziņot, – māsiņa tā parāvusi bērna roku, lai uzliktu otru sistēmu, ka puisēns sācis raudāt.

Pārrunas ar incidentā iesaistītajiem darbiniekiem netiks veiktas, jo cietusī ģimene neesot uzrakstījusi iesniegumu, kā arī slimnīca atsakās identificēt rupjo darbinieci.

VIDEO: Raidījuma "Bez tabu" sižets.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu