"WhatsApp", "Facebook" un "Instagram" piedzīvojuši īslaicīgus darbības traucējumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Kā liecina lietotāju novērojumi, trešdienas, 3. aprīļa, vakarā populāro saziņas lietotni "Whatsapp" piemeklējuši darbības traucējumi. Neilgi pēc tam arī ziņots par "Meta" piederošo platformu "Facebook" un "Instagram" darbības traucējumiem.

Dažiem lietotājiem, kuri mēģinājuši atvērt lietotni vai "WhatsApp" tīmekļa versiju, parādījies ziņojums, ka pakalpojums pašlaik nav pieejams.

Pirmajā brīdī netika ziņots, ka citos uzņēmuma produktos, "Facebook", "Threads" un "Instagram" novērotas problēmas, tomēr jau neilgu brīdi vēlāk arī šajās platformās lietotāji konstatējuši ķibeles. 

Kā norāda "Independent", lietotņu mātesuzņēmums "Meta" pieredzējis lielu pakalpojumu pārtraukumu, kas ietekmējis vietņu darbību.

"The Verge" ziņoja, ka problēma ir globāla un daži lietotāji, cenšoties atvērt "WhatsApp", saskaras ar paziņojumu, ka tiek "izveidots savienojums", bet tam nekas neseko.

"Downdetector", populāra vietne, kas izseko darbības pārtraukumus, uzrāda pieaugumu lietotāju skaitam, kuri ziņojuši par "WhatsApp" darbības problēmām.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Downdetector".
Foto: Ekrānuzņēmums no "Downdetector".
Foto: Ekrānuzņēmums no "Downdetector".
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu