"Ar smakas piegaršu un mazliet netīras." Ļaudis izsmej jaunos "adidas" apavus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @improvizators/"X"

Populārais apavu ražotājs "adidas" nupat izlaidis jaunus skriešanas apavus "Ultra Boost Light". To dizains ir visai savdabīgs – tie izskatās vairākus gadus lietoti. Turklāt tie bez atlaides maksā veselus 200 eiro! Soctīklu lietotājiem par jaunajiem apaviem ir, ko teikt. 

Platformā "X" kāds lietotājs publicējis "sludinājumu", kurā it kā pārdod jaunos apavus. Vai tu tos pirktu? Iekļauts autogrāfs!

Savukārt platformā "Facebook" kāds anonīms lietotājs, tāpat kā vairums ļaužu, bijis neizpratnē. Mulsums nav bez iemesla – viltotie netīrumi izskatās ticami!

"Te meklēju internetā apavus, un ko es ieraudzīju? Jūs redzat to pašu, ko es?" raksta lietotājs, pievienojot bildi no internetveikala. 

Citi lietotāji ironizē, ka beidzot var priecāties par netīriem apaviem – tie tomēr ir moderni! 

Nolietotais "vintage" stila izskats panākts ar pelēkām švīkām un dubļiem līdzīgiem brūniem traipiem. Dažviet krāsa izskatās nolobījusies.

Kā norādīts veikala "Sportland" mājaslapā, apavi izgatavoti, daļēji izmantojot pārstrādātus materiālus. Jaunie "Ultraboost Light" esot līdz šim vieglākie "Ultraboost" līnijas apavi, jo tajos iestrādāta jauna starpzole.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu