Deputāte Ieva Brante iestūrējusi laulības ostā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante iestūrējusi laulības ostā ar Māri Gunāru Dzeni, liecina Brantes sociālos tīklos paustā informācija. 

Brantes mīļotais ir deju skolotājs un arī matemātikas lektors Māris Gunārs Dzenis, kurš ir par viņu vairāk nekā desmit gadus jaunāks.

Soctīklos Brante dalījusies ar sirsnīgiem foto, paziņojot par skaisto notikumu viņas dzīvē. 

Bildinājums izskanēja pērn novembrī – abu kopdzīves gada jubilejā.

Brante iepriekš komentējusi abu vecuma starpību: "Vecumam patiešām nav nozīmes. Nozīme ir briedumam, viedumam, pieredzei. Vecumam ar to nav nekāda sakara! Es pazīstu tik daudz gados vecākus cilvēkus, kas joprojām nevar pieņemt atsevišķi no mammas lēmumus, izdomāt, ko viņi vilks, ēdīs, kas neprot par sevi parūpēties. Un es pazīstu jaunus, aktīvus, interesantus vīriešus, kas ir gatavi uzņemties atbildību, parūpēties, izdarīt."

Kā zināms, Brantei aiz muguras jau ir divas laulības. Ar pirmo vīru viņa sāka dzīvot kopā ļoti agrā vecumā - viņai tolaik bija tikai 16 gadi. Jau pēc gada pieteicās meita Sandra Santa. Taču pēc deviņiem gadiem laulība izjuka. Otrreiz Ieva pie altāra devās 2007. gadā un intervijās klāstīja, ka vīru Aivaru izlūgusies Visumam. Taču pirms pāris gadiem juriste paziņoja, ka abu ceļi šķīrušies. Kā iemeslu viņa minēja atšķirīgo dzīves ritmu un nesaderību.

"Ne es, ne Māris nebijām domājuši vai kaut ko plānojuši. Mēs vienkārši dejojām," saka Brante. Viņa uzsver, ka abi sadejojušies ļoti ātri un viegli.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu