Privātdetektīvs atklāj īpašību, kas piemīt cilvēkiem, kuri krāpj savus partnerus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LightField Studios/Shutterstock

Neuzticība un krāpšana var izpostīt ​​attiecības, un neviens nevēlas tikt piekrāpts. Bieži vien, turot savu partneri aizdomās par neuzticību, cilvēki vēršas pie privātdetektīviem. Bijušais armijnieks Džeks Čārmens ir šīs profesijas pārstāvis, un viņš savas karjeras laikā uzzinājis daudz par krāpnieku paradumiem.

Čārmens Londonā dibinājis firmu "National Private Investigators", kas palīdz klientiem atklāt viņu otrās puses slepeno dzīvi, kas notiek viņiem aiz muguras.

Čārmens ikdienā novēro aizdomās turētos krāpniekus un atmasko uzticības pārkāpējus.

Taču, pēc viņa domām, pastāv zināma "satraucoša īpašība", kas piemīt lielākajai daļai krāpnieku, kuri dzīvo dubultu dzīvi.

Intervijā ar "Stylist" Čārmens atklāj galvenos secinājumus no neskaitāmajiem gadījumiem, kurus viņš ir izmeklējis.

Viņš uzsver, ka "uzticēšanās savai intuīcijai" ir visa pamatā, piebilstot: "Es bieži paļaujos uz savu intuīciju, pildot darba pienākumus, un tā mani reti pieviļ."

"Mēs visi esam bijuši situācijās, kad kaut kas šķiet "ne tā", un līdz brīdim, kad tieku iesaistīts, klients parasti zina, ka kaut kas notiek aiz viņa muguras, un vienkārši vēlas tam gūt pierādījumus," turpināja Čārmens.

"Kāds, kurš krāpj otru cilvēku, savu partneri mēģinās pārliecināt par pretējo, kā arī centīsies likt viņam šaubīties pašam par sevi, lietos tā saukto gazlaitingu. To es redzu visu laiku," skaidroja privātdetektīvs.

"Tā ir satraucoša īpašība. Ir tik svarīgi atpazīt gazlaitinga pazīmes un zināt, kad tas tiek izmantots pret jums."

Gazlaitings ir sava veida prāta apmiglošana. Cilvēks, kurš lieto gazlaitingu, cenšas kontrolēt attiecības un manipulēt ar otru, izkropļojot sava partnera realitātes izjūtu un liekot šaubīties par savām atmiņām.

"Viņi pārliecinās upuri, ka viņi tikai "iztēlojas lietas", "nepareizi atceras notikumus" vai pat ir "traki"," izmeklētājs piebilda.

"Visbiežāk tas notiek romantiskās attiecībās."

Tātad, ja jūsu partneris jums liek apšaubīt jūsu uztveri par realitāti, jūsu atmiņas un saka, ka jūsu bailes ir tikai greizsirdības cēlonis, iespējams, ir atbilde slēpjas otra cilvēka neuzticībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu