Pirmdienas horoskops: 8. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TabitaZn/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 8. aprīlim. 

AUNS

Optimistisks nedēļas sākums. Būsi noskaņots pozitīvi, un tas ietekmēs un iedvesmos arī kolēģus. Jauni plāni, sekmīgas sarunas, vērtīga domu apmaiņa.

VĒRSIS

Daudz ideju, ar kurām vajag dalīties. Lai arī cik augstas darbaspējas un cik čakls strādātājs tu būtu, visu viens pats nevarēsi realizēt. Atrodi domubiedrus.

DVĪŅI

Komunikācijas virtuozam un diplomātisko sarunu meistaram šodien jāliek lietā savi talanti... Kolēģi vai sadarbības partneri novērtēs tavas spējas, un tu viņus nepievilsi.

VĒZIS

Ļoti iespējams, kļūsi par svešu noslēpumu glabātāju, jo kāds kolēģis vēlēsies izkratīt sirdi, paraudāt uz pleca. Galvenais – lai atliek laiks arī pašam un darbi nekavējas.

LAUVA

Šaubu mirkļos pievērs uzmanību tam, ko tev saka tava iekšējā balss... Ir vērts ieklausīties intuīcijā. Ja arī šķiet, ka zini visu par visiem labāk, ņem vērā arī atšķirīgus viedokļus.

JAUNAVA

Var pārņemt sajūta, ka apkārt risinās notikumi, par kuriem tev nav informācijas. Tas darīs nemierīgu. Izrunājies ar kolēģiem, un drīz vien sapratīsi, kas rada tās bažas. Visticamāk – dzīves sīkumi.

SVARI

Jūtīgi uztversi situācijas, cilvēku izteikumus, kaitinās citu neizdarība un nenoteiktība. Paļaujies uz pieredzi un loģiku, jo intuīcija var pievilt. Plāno, rēķini un tiksi ar visu galā.

SKORPIONS

Sekmīgi risināsi darījumu sarunas un pratīsi pārliecināt citādi domājošos. Tavi argumenti būs spēcīgi un arī skeptiķi drīz vien būs tavā komandā.

STRĒLNIEKS

Ar kolēģiem vai biznesa partneriem var rasties domstarpības, taču vajag aplūkot problēmu no dažādiem skatupunktiem. Iespējams, situācija nav tāda, kā pirmajā brīdī izskatās.

MEŽĀZIS

Tevi gaida jauni apvāršņi un interesanti notikumi. Nevajag šaubīties un baidīties. Patlaban ir veiksmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai un komunikācijai.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks peļņas palielināšanai. Darba vai biznesa jautājumu risināšanā noderēs draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Ja sajutīsi, ka esi uz pareizā ceļa, tad droši dodies uz priekšu.

ZIVIS

Radīsies oriģinālas domas, interesanti nākotnes plāni, kā arī vērtīgas idejas par peļņu. Lieliskas iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs profesionālajā jomā. Daudzi teiks: visu cieņu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu