Paziņoti jauni festivāla "Summer Sound" mākslinieki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juris Lisovs / TVNET

Pludmales festivālā "Summer Sound", kas notiks 2.augustā un 3.augustā Liepājā, uzstāsies arī vācu dīdžejs Robins Šulcs, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu reperis Käärijä un citi mākslinieki, aģentūru LETA informēja festivāla pārstāve Inese Saulāja.

Uz galvenās festivāla "Summer Sound" skatuvesuzstāsies dīdžejs Šulcs. Viņš ir atpazīstams ar saviem melodiskajiem un enerģiskajiem "house" mūzikas hitiem, piemēram, "Sugar", "Sun Goes Down", "OK". "Ofenbach" ir franču elektroniskās mūzikas duets, kam raksturīgas rotaļīgas melodijas. Populārākie no viņa hitiem ir, piemēram, "Head Shoulders Knees & Toes", "Katchi", "Love Me Now" un "Wasted Love". Savukārt somu reperis "Käärijä" ar dziesmu "Cha Cha Cha" pārstāvēja Somiju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Mūziķu programmu papildina arī apvienība "Bazzookas", repa grupa "Banda banda", grupa "Citi zēni", alternatīvā rokgrupa "Sudden Lights", repere "Viņa", apvienība "Pirmais kurss", "Mauku Sencis & Grandmasters Neons", "Voiceks voiska", "Rīgas modes", "Inokentijs Mārpls", "PND", Čipsis un Dullais, "All Day Long", "Subscriptum", "Bad Habits", "Martas Asinis", "Kerosene Kream", "Skier and Yeti", "Blody Heels", kā arī "Apēdājs".

Jau ziņots, ka festivālā "Summer Sound" grupa "Bermudu divstūris", repa apvienība "Kreisais krasts", grupa "Astro’n’out", rokgrupa "Laika suns" un grupa "Satellites LV", kā arī somu etnotehno ansamblis "Suistamon Sähkö". Biļetes uz šī gada festivālu "Summer Sound" var iegādāties mājaslapā "summersound.lv". Pieejamas iegādei ir arī telšu pilsētiņas biļetes un kemperu vietas.

Festivāls "Summer Sound" saviem apmeklētājiem vēlas piedāvāt daudzveidīgas gastronomiskās izvēles dažādām gaumēm, kā arī sniegt iespēju iegādāties festivāla gaisotnei atbilstošus amatnieku darinājumus, līdz ar to ir izsludināta ēdinātāju un amatnieku pieteikšanās. Plašāka informācija, kā arī anketas ēdinātājiem un tirgotājiem atrodamas "Summer Sound" mājaslapā. Pieteikumi tiks gaidīti līdz 31.maijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu