Ieva Brante atklāj, kur ar vīru plāno atzīmēt medusmēnesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante pavisam nesen iestūrēja laulības ostā ar savu mīļoto Māri Gunāru Dzeni, ar kuru attiecībās ir mazliet vairāk nekā gadu. Brante pēc kāzām izvēlējusies paturēt savu uzvārdu.

Abi vēlējušies klusas kāzas, klātesot vien lieciniekiem. Pēc laulībām Brante paturējusi savu uzvārdu. Viņa saka: "Brante ir Brante."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Ieva izdevumam "Kas Jauns" stāsta, ka jūlijā abiem ar vīru plānots atvaļinājums – kāzu ceļojumā abi dosies uz Itāliju: "Kāpsim kalnos, skatīsimies saullēktus un baudīsim laiku ārpus lielām pilsētām."

Kā zināms, Brantes vīrs ir deju skolotājs un arī matemātikas lektors Māris Gunārs Dzenis, kurš ir par viņu vairāk nekā desmit gadus jaunāks.

Bildinājums izskanēja pērn novembrī – abu kopdzīves gada jubilejā.

Jau iepriekš vēstīts, ka Brantei aiz muguras jau ir divas laulības. Ar pirmo vīru viņa sāka dzīvot kopā ļoti agrā vecumā - viņai tolaik bija tikai 16 gadi. Jau pēc gada pieteicās meita Sandra Santa. Taču pēc deviņiem gadiem laulība izjuka. Otrreiz Ieva pie altāra devās 2007. gadā un intervijās klāstīja, ka vīru Aivaru izlūgusies Visumam. Taču pirms pāris gadiem juriste paziņoja, ka viņas ceļi ar vīru šķīrušies. Kā iemeslu viņa minēja atšķirīgo dzīves ritmu un nesaderību.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 9. aprīļa numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu