Gražulis uz atvadām saņem atzinību no sava līdzšinējā trenera

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: FIBA.com

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Andrejs Gražulis no sava līdzšinējā kluba Trento "Aquila" galvenā trenera Paolo Galbiati izpelnījies uzslavas, vēsta "Sportando".

Gražulis šajā sezonā pēc spēcīga snieguma Pasaules kausa izcīņā bija viens no līderiem arī Itālijas A sērijas klubā Trento "Aquila".

Jau sezonas gaitā kļuva zināms, ka nākamsezon Gražulis pārstāvēs Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas "Virtus", kura arī startē ULEB Eirolīgā.

Diemžēl Gražuļa sezona ceļgala savainojuma dēļ noslēdzās priekšlaicīgi. Uzbrucējam savainojuma dēļ bija nepieciešama arī ķirurģiska iejaukšanās.

Galbiati izcēla Latvijas basketbolista pieredzi.

"Viņš ir pieredzējis daudz basketbola. Viņš spēlēja Krievijā, viņš spēlēja pie Marko Ramondinu. Tāpat viņš spēlēja Trestē pie Euženio Dalmasona. Tad pie Lukas Banki. Viņš ir ļoti pieredzējis un viltīgs. Uzskatu, ka viņš "Virtus" komandai dos labu roku," sacījis Galbiati.

Gražulis šajā Itālijas A sērijas sezonā vidēji spēlē izcēlās ar 14,1 punktu un 4,7 atlēkušajām bumbām. Viņš šosezon metienus realizēja ar lielisku precizitāti – 53,9% metienos no spēles un 43% tālmetienos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu