"Mums ir bijuši pārtraukumi attiecībās." Armands Simsons atklāti par laulības dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV raidījumu un pasākumu vadītājs Armands Simsons atklātā sarunā ar izdevumu "Ieva" pastāstīja, kā viņa cīņa ar depresiju ietekmējusi attiecības ģimenē. 

Nesen Armanda sieva, influencere un četru bērnu mamma Iveta Simsone atzina, ka pēdējie divi gadi ir bijuši vissmagākie viņu attiecībās.

Nu Armands intervijā žurnālam "Ieva" teic: "Tu uzņemies atbildību par to, ko esi pieradinājis, vai kā tajā teicienā - jaunu lietu nopirkt nav nekāda māksla! Senos laikos cilvēki laboja lietas, nevis pirka jaunas. Tirgus ir pilns! Negribu teikt, ka rindām stāv, bet atrast varētu... Taču runa ir par vērtībām."

Viņš turpina: "Vai mums attiecībās viss ir šokolādē, ievārījumā un putukrējumā? Nu ne tak! Tās ir ilgstošas attiecības, mēs kopā esam 29 gadus, šogad svinēsim kāzu divdesmit gadu jubileju.

Vai esam apnikuši viens otram? Jā. Vai mīlam viens otru? Es ļoti ceru, ka joprojām jā.

Vai ir bijusi iespēja aiziet pa labi vai pa kreisi? Vairākas reizes! Jo ir bijis iemesls. Bet mēs to iemeslu cenšamies izrušināt."

"Neviens neteica, ka būs vienkārši. Bet daudziem ir slinkums parušināties. Taču tā mēs augam. Mums ir bijuši pārtraukumi attiecībās, man sāpes un pārdzīvojumi - tas bija skolas laikā, kad draugs bija kāds cits, nevis Armands. Bet vienmēr apzināmies, ka tomēr gribam būt kopā.

Es Ivetu vienmēr esmu gribējis un gribēšu.

Tas ir mūsu stāsts, kuru rakstām kopā, un šai grāmatai ir divi autori. Mūsu grāmatai vēl nav beigu. Un es ļoti ceru, ka nebūs," atklāj Armands.

Pērnos Ziemassvētkus ģimene sagaidīja nepilnā sastāvā, jo abu vecākā meita Patrīcija ir Japānā. Taču, esot pie galda, Armands teicis, ka ar Ivetu jau ir bagāti un ar katru dzīves gadu būs vēl bagātāki, pateicoties viņu meitām. "Agri vai vēlu Patrīcija, Eimija, Heidija un Odrija aizies prom no mums, nebūs Mikija ar Bārniju un Kupri, būs citi suņi un kaķi, bet vieni mēs nebūsim. Zivtiņas var aizpeldēt (viena jau tagad peld pa Japānu), katrai būs savas darīšanas, savas ģimenes ar savām Ziemassvētku eglītēm, bet mūsu rokās ir tā makšķere, attieksme, lai atvilktu viņas atpakaļ. Tas no mums pašiem būs atkarīgs!" tā Simsons.

Jau ziņots, ka Simsons ieslīga depresijā pēc tam, kad tika likvidēts hokeja klubs Rīgas "Dinamo", kur viņš darbojās kā tehniskais direktors.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 10. aprīļa numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu