VIDEO "Tas varēja ļoti slikti beigties." Aculiecinieks par "Akropoles" stāvlaukumā avarējušo "Bolt Drive" spēkratu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sadursme/"Instagram"

Otrdien, 9. aprīlī, pie tirdzniecības centra "Akropole Rīga" notika avārija – nepieredzējis šoferis nesavaldīja "Bolt Drive" nomas automašīnu. Nu atklāts, ka jaunietis bēdzis no cita spēkrata, kurā sēdēja koplietošanas auto īstais nomnieks, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Par notikušo vairāk pastāstīja arī aculiecinieks Smolets, kuram negadījumu izdevās iemūžināt video formātā. Smolets norāda, ka "Bolt" spēkrats braucis ļoti ātri un notriecis ceļazīmi, kā arī gandrīz ietriecies viņa automašīnā. 

Smolets apstājies un devies pie šofera pārliecināties, vai puisim viss ir kārtībā. Smoletam radās iespaids, ka vadītājam nav vairāk par 16 gadiem. Puisis uzreiz no mašīnas izkāpis un meties bēgt. 

"Pirmās sajūtas – viņš bija izraisījis avāriju. Cik tagad esmu noskaidrojis, tad tā mašīna bija nozagta Ozolainē. Tie, kuri dzinās pakaļ, bija vieni no tiem, kuri bija "Bolt" auto noīrējuši," stāsta Smolets.

"Tādā ātrumā, kā viņš brauca, tas varēja ļoti slikti beigties."

Policijas darbinieki apstiprina, ka viss sācies pie cita veikala, kur jaunietis piesēdās pie iedarbinātas nomas automašīnas stūres un aizbrauca. Drīz vien notikusi avārija. Par automašīnas zādzību policija sākusi kriminālprocesu, savukārt par negadījuma izraisīšanu un notikuma vietas atstāšanu ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Likumsargi aicina atsaukties aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67829188 vai 110.

"Bolt" pārstāvji apstiprina, ka uzņēmums sadarbojas ar Valsts policiju un sniedz visu nepieciešamo informāciju. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu