"Mūsu satikšanās ir liels brīnums!" Liene Ušakova vairāk par jaunajām attiecībām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

TV šovu zvaigzne Liene Ušakova un bokseris Juris Zundovskis nesen publiski paziņoja par savām attiecībām. Nu viņi atklāj abu romantisko satuvināšanās stāstu. 

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā Juris atklāj, ka abi ar Lieni ir kopā jau vairāk nekā trīs mēnešus. 

"Realitātes šovā ["Amors"] mēs bijām tā kā spiesti visu laiku būt kopā. Pirmie brīži, pirmās dienas nelikās, ka varētu aiziet tik tālu, cik mēs esam šobrīd, bet, laikam ejot, sapratām, ka mums ir daudz kas kopīgs, ka ir intereses līdzīgas, mērķi līdzīgi," teic Juris.

Liene uzsver, ka viena no lietām, kas nospēlēja lielu lomu, bija ģimenes nozīme. "Mana iepriekšējā attiecību pieredze parādīja to, ka man patiesībā tas ir ļoti svarīgi, jo es saprotu, cik svarīga ir mana ģimene, manas mammas loma manā dzīvē, mana māsu un brāļu esība. Man tiešām bija ļoti svarīgi, ka manam vīrietim būtu labas attiecības ar saviem ģimenes locekļiem."

"Tas, kā tu izturies pret savu mammu, pret savu omīti, - es nezinu vīrieti, kurš katru dienu zvanītu savai vecmāmiņai un prasītu, kā viņai iet. Tas ir ļoti jauki!" nespējot valdīt asaras, teic Liene.

"Mūsu satikšanās ir liels brīnums!" norāda viņa.

Abus vieno līdzīgs dzīvesveids - viņi iet laicīgi gulēt un laicīgi ceļas, lai dotos uz sporta zāli. "Viņš ir super vienkāršs, un ar viņu ir tik viegli!" uzslavē Liene. 

Šobrīd iepazīšanās šovs "Amors "ik nedēļu iznāk televīzijā Go3. Vai šova iznākums jau atklāts pirms laika? Atbildi Apollo.lv sniedza TV3.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu