Šmitam trīs punkti "Žalgiris" zaudējumā Eirolīgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: twitter.com/bczalgiris

Rolands Šmits ceturtdien Kauņā guva divus punktus Kauņas "Žalgiris" zaudējumā ULEB Eirolīgas spēlē.

"Žalgiris" pamatturnīru beidza ar 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) zaudējumu Madrides "Real", izslēgšanas spēļu turnīrā neiekļūstot.

Šmits 16 minūtēs un 56 sekundēs laukumā realizēja vienu no pieciem tālmetieniem. Viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienreiz pārķēra bumbu, nopelnīja trīs personiskās piezīmes, izprovocēja divas piezīmes pretiniekiem, spēli beidzot ar efektivitātes koeficientu nulle.

Pa 14 punktiem mājiniekiem sakrāja Breidijs Meneks, kura kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, un Kīnens Evanss, kurš pievienoja piecas rezultatīvas piespēles, bet desmit punktus guva Dovīds Ģedraitis.

Viesiem 17 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Džanans Musa, bet 16 punktus un piecas atlēkušās bumbas - Mario Hezonja.

Kauņas basketbolisti ar 14 uzvarām 34 mačos ieņem 14.vietu, bet "Real" ar 27 uzvarām kļuva par pamatturnīra uzvarētāju. Lukas Banki trenētā un Riharda Lomaža pārstāvētā Boloņas "Virtus" ar 17 uzvarām 33 spēlēs ir devītā.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu