VIDEO Sieviete pamet darbu, lai piedalītos konkursos "pilnā slodzē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

37 gadus vecā angliete Rebeka Makbeina iztiku pelna netradicionālā veidā - viņa algota darba vietā izvēlējusies nodoties aktīvai dalībai loterijās un konkursos, vēsta "New York Post". 

Divu bērnu mamma no Lankašīras septiņu gadu laikā guvusi laimestus vairāk nekā 44 000 ASV dolāru vērtībā. 

Viņa sāka piedalīties konkursos 2016. gadā, kad bija bērna kopšanas atvaļinājumā. Pirmais laimests bija grozs ar zīdaiņu precēm un drēbēm.

Rebeka atgriezās darbā uz neilgu laiku, taču nolēma darbu pamest, lai aprūpētu savu bērnu un ar pilnu atdevi piedalītos konkursos.

"Es pametu darbu un sāku piedalīties vairākos konkursos – esmu laimējusi brīvdienas Polijā un Milānā, naudas balvas, apģērbu un kuponus," viņa sacīja.

Rebeka dienā velta divas stundas, piesakoties 100 konkursiem, kamēr viņas jaunākais bērns guļ diendusu.

Iegūstot laimestu, viņa izlemj - to paturēt vai pārdot, lai papildinātu ģimenes budžetu. 

"Labākā balva, ko esmu laimējusi, bija ceļojums uz Menas salu. Tas bija vienkārši skaisti. Uzņēmums, kas to organizēja, maksāja par visu — pārtiku, kajīti uz prāmja, visām bērnu aktivitātēm. Tās bija dažas brīnišķīgas dienas," viņa atcerējās.

Viņa atklāja arī savu noslēpumu laimestu iegūšanai - jāmeklē konkursi, kuros nav daudz dalībnieku.

Dažkārt balvas ir nelielas, bet laika gaitā tās sasummējas. To starpā ir skaidras naudas laimesti, dāvanu kartes, atvaļinājumi un pat uzvalki, kas šūti speciāli laimētājam.

"Tās nav balvas, kas maina dzīvi. Tie kādu reizi var būt no 63 līdz 126 ASV dolāriem, dāvanu kartes, apģērbi bērniem un pieaugušajiem, daudz rotaļlietu, preces mājdzīvniekiem un mājsaimniecībai," sieviete stāsta.

"Bez tā mēs, iespējams, nevarētu atļauties doties atvaļinājumos vai papildu brīvdienās, tas palīdz tās finansēt," viņa piebilda.

Rebeka atklāja, ka viņa bieži konkursus atrod "Facebook" grupā, kurā aktīvi konkursu dalībnieki dalās ar dažādiem konkursiem. Tāpat viņa mēdz izmantot konkursus žurnālos un tiešsaistes forumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu