FOTO Liepājā kravas auto, iespējams, sabojājis tramvaja sliedes. Tramvaju satiksme apturēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Daņiils Kaļinovs

Tehnisku iemeslu dēļ 13. aprīlī no plkst. 13.44 apturēta tramvaju satiksme, informē "Liepājas tramvajs". Iespējams, iesaistīta kravas automašīna. 

"Liepājas tramvajs " norāda, ka, visticamāk, kravas automašīnai šķērsojot sliežu ceļu Ganību ielā, ir bojātas sliedes. Tāpēc tramvaju kustība nav iespējama.

"Šobrīd notikuma vietā strādā tehniskie dienesti, lai iespējami ātri novērstu sliežu bojājumu, tomēr tiek prognozēts, ka tramvaju kustības atjaunošanai būs nepieciešamas vairākas stundas. Tiklīdz negadījuma sekas būs novērstas un būs iespējams atjaunot drošu tramvaju satiksmi, informēsim par to.

Tāpat, ņemot vērā, ka bojājumus izraisījusī kravas automašīna notikuma vietu ir pametusi, Liepājas Tramvajs aicina atsaukties aculieciniekus, kuri ap plkst.13:45 Ganību ielā varētu būt redzējuši vai kuru automašīnu videoreģistratori varētu būt fiksējuši notikušo," teikts paziņojumā.

"Liepājas tramvajs"  atvainojas par sagādātajām neērtībām un iedzīvotājus šobrīd aicina izmantot citus sabiedriskā transporta veidus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu