Pasečņikam 18 punkti ACB līgas spēlē pret Kurucu pārstāvēto UCAM

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks Foto: acb.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sestdien Mursijā guva 18 punktus "Palencia" zaudējumā Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētajai Mursijas UCAM Spānijas augstākās līgas (ACB) izbraukuma spēlē, bet Jānis Timma guva piecus punktus viņa un Jāņa Strēlnieka pārstāvētās Santjago de Kompostelas "Obradoiro" zaudējumā savā laukumā Mārča Šteinberga pārstāvētajai Manrezas "Baxi".

"Palencia" zaudēja UCAM ar 77:90 (11:19, 19:20, 29:22, 18:29).

Pasečņiks 31 minūtē un 51 sekundē laukumā grozā raidīja septiņus no deviņiem divpunktu metieniem un četrus no septiņiem soda metieniem, sakrāja piecas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas, vienu pārķertu bumbu, četras personiskās piezīmes, sešus izprovocētus pārkāpumus pretiniekiem, kā arī +/- rādītāju -7 un lietderības koeficientu 23.

R.Kurucs nepilnās 18 minūtēs guva astoņus punktus, realizējot abus divpunktu metienus un vienīgo soda metienu, kā arī vienu no pieciem tālmetieniem. Viņš sakrāja arī divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, pārķertu piespēli, piecas piezīmes trīs izprovocētus pārkāpumus pretiniekiem, +/- rādītāju +4 un lietderības koeficientu seši.

A.Kurucs laukumā bija vien nedaudz vairāk par piecām minūtēm un punktus neguva, netrāpot vienīgo tālmetienu, izcīnot divas atlēkušās bumbas, reizi pārkāpjot noteikumus un sakrājot +/- rādītāju -5 un lietderības koeficientu nulle.

Rezultatīvāks par Pasečņiku komandā bija vien Keje van der Vūrsts ar gūtajiem 22 punktiem, bet uzvarētājiem Hovards Sants-Ross guva 19 punktus.

"Obradoiro" mājās ar 84:96 (20:15, 15:23, 26:27, 25:29) atzina "Baxi" pārākumu.

Timma, spēlējot 18 minūtes un 48 sekundes, realizēja vienīgo divpunktu metienu un vienu no pieciem tālmetieniem, sakrāja trīs atlēkušās bumbas, kļūdu, pārtvertu bumbu, personisko piezīmi, +/- rādītāju -1 un efektivitātes koeficientu trīs.

Strēlnieks un Šteinbergs nebija iekļauti komandu pieteikumos.

Mājiniekiem 27 punktus sameta Džordans Hovards, bet "Baxi" rindās ar 25 punktiem izcēlās Branku Badio.

Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 19 uzvarām 29 spēlēs ir ceturtā, Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 17 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar septiņām uzvarām ir 17.vietā, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar bilanci 5-24 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu