Vai Dons apturēs Latvijas neveiksmju sēriju? Bukmeikeru prognozes par Eirovīziju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mūziķis Dons pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā "Supernova"
Mūziķis Dons pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā "Supernova" Foto: LTV/Lauris Vīksne

No 7. līdz 11. maijam Zviedrijas pilsētā Malmē norisināsies ikgadējais Eirovīzijas dziesmu konkurss, un Latviju šogad pārstāvēs mūziķis Dons. Bukmeikeri prognozē, kā šogad veiksies mūsu pārstāvim.

Mūziķis Dons savu uznācienu uz Eirovīzijas skatuves piedzīvos 9. maija vakarā. Latvijas pārstāvis uzstāsies ar kārtas numuru – 9. 

Latvijai šogad būs sarežģītāks uzdevums, jo otrajā pusfinālā tā sacentīsies pret 16 valstīm – Nīderlandi, Šveici, Grieķiju, Beļģiju, Izraēlu, Igauniju, Armēniju, Norvēģiju, Gruziju, Dāniju, Albāniju, Maltu, Čehiju, Austriju un Sanmarīno. 

"Betsafe" bukmeikeri ir visai pārliecināti, ka lielajā finālā iekļūs Nīderlande, Šveice, Beļģija, Grieķija, Armēnija, Norvēģija, Izraēla un Austrija.

Pēdējos gados Latvijai Eirovīzijas dziesmu konkursā nav sekmējies ļoti labi, par ko liecina fakts, ka tikai divas reizes kopš 2009. gada Latvijas pārstāvim izdevies kvalificēties lielajam finālam, turklāt tas nav noticis sešas reizes pēc kārtas (2020. gadā konkurss nenotika). Vai Dons apturēs Latvijas neveiksmju sēriju?

"Eirovīzijas likmes un koeficienti norāda uz to, ka Latvija nav starp desmit favorītēm 2. pusfinālā, tomēr varētu būt viena no valstīm, kas atradīsies tieši uz robežas par tikšanu tālāk.

Ja skatāmies, kā novērtēta iespēja triumfēt Eirovīzijā kopumā, Dons atrodas aptuveni vidusdaļā," komentēja "Betsafe" pārstāvji. 

Kas šogad varētu uzvarēt Eirovīzijā? "Jāteic, ka šajā gadā nav izteikta viena favorīte, kā tas ir bijis novērojams iepriekšējos gados. Eirovīzijas totalizators labākās izredzes uzvarēt atvēl Šveices pārstāvim Nemo, kuram seko Horvātijas dziedātājs "Baby Lasagna" un itāliete Andželina Mango. Tieši Itālija ir galvenā favorīte starp visām "lielā piecinieka" valstīm, kamēr Ziemeļvalstu duelī bukmeikeri kā favorītes atzīmē Zviedriju un Norvēģiju," prognozes izsaka bukmeikeri.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē Dona dziesma "Hollow" izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Otrajā pusfinālā balsos arī trīs no "Lielā piecinieka" valstīm – Spānija, Itālija un Francija. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls – 11. maijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu