Nelaiķa Arņa Cimdara ģimene tiesājas par mantojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Šomēnes Rīgas pilsētas tiesa skata lietu, kurā par viņsaulē aizgājušā Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) bijušā priekšsēdētāja Arņa Cimdara mantojuma dalīšanu strīdas viņa ģimene, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

2021. gadā Cimdars devās viņsaulē – nomira Jelgavas slimnīcā no Covid-19 izraisītajām komplikācijām.

Tagad tiesā jātiekas Cimdara atraitnei un viņa bērniem no pirmās laulības. "Kas Jauns" nav izdevies gūt komentāru no ģimenes, par ko tieši notiek strīds – ģimene vai nu nevēlējās runāt, vai neatbildēja vispār, raksta izdevums.

Saskaņā ar Cimdara pēdējo iesniegto amatpersonas deklarāciju viņam piederējis zemes gabals un īpašums Jelgavas novadā, kā arī dzīvoklis Rīgā. Norādīti arī citi īpašumi Jelgavā un Ozolniekos, taču nav precizēts, kāda veida īpašumi tie ir.

"Kas Jauns" izpētījis, ka Cimdaram bijusi arī dzīvības apdrošināšana ar līdzekļu uzkrāšanu, uzņēmuma "Grindex" akcijas 24 eiro vērtībā, automašīna BMW 320, kravas transporta furgons un motocikls. Cimdaram bijušas arī parādsaistības 115 tūkstošu eiro apjomā.

Cimdars pirms vairāk nekā 12 gadiem šķīris savu laulību ar jaunībā iepazīto Iritu, viņu savienībā pasaulē nāca trīs bērni, kuri ir prasītāji lietā pret Cimdara nākamo sievu Anželu. Kopā ar Anželu politiķis audzināja viņas dēlu Vladislavu, raksta žurnāls.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 16. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu