"Esmu padarīts par varmāku." Drāma slavenību friziera Slaktera-Zvejsalnieka ģimenē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: House of Hair/Facebook

Pašmāju slavenību frizieris Kristaps Slakters-Zvejsalnieks pēc šķiršanās no sievas Alises nu nespēj vienoties par abu laulībā dzimušā dēla Teodora satikšanu, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Kristapam esot liegums tikties ar dēlu, bet bijusī sieva Alise saka – bijušais vīrs "normālā ceļā" vienoties negribot.

Ar savu nākamo sievu Kristaps tuvāk iepazinās, kad Alise bija atnākusi apskatīties, kā tad izskatās tas "trakais frizieris", kas izbalinājis viņas tēvam uzņēmējam Guntaram Zvejsalniekam matus. Tad arī sākās abu draudzība, kas pārauga mīlestībā. Kristaps, sniedzot intervijas, vienmēr ļoti lepojās ar sievu.

Pāri saistīja ne tikai laulības dzīve, abi darbojās skaistumkopšanas industrijā un savā ģimenes biznesā. 

Kristaps intervijās ir stāstījis, ka viņam ar sievu ceļš pie pirmā bērniņa bijis ļoti ilgs. Desmit gadus abi ļoti vēlējušies bērnu. Pāra lolotais sapnis beidzot piepildījās – viņi kļuva par Teodora vecākiem. Kristaps bija ārkārtīgi laimīgs, ka sieva viņam dāvājusi dēlu.

Šogad janvārī pēkšņi parādījās ziņas, ka Kristapam Mārupē īrētā skaistumkopšanas salona telpu īpašnieki uzteikuši līgumu. Frizieris televīzijas sižetā stāstīja, ka ēka pieder viņa sievas vecākiem, kas nolēmuši Kristapu izlikt no telpām. Jāizvācas bija divu nedēļu laikā.

Tā nu ar šo ziņu, ka Kristaps padzīts no Mārupes salona, klajā nāca arī vēsts, ka viņš ar sievu ir pašķīries. Bet aizvadītajā mēnesī Kristaps soctīklos publiskoja smeldzīgu ierakstu: "Jau 3 mēnešus neesmu redzējis un dzirdējis savu dēlu Teodoru! Teodoram ir atņemts pilna laika tēvs..." Kristaps metās lūgt saviem sekotājiem uzrakstīt viņam raksturojumu, kas, visticamāk, viņaprāt, noderēs tiesā.

Tiesas darbus esot sākusi Alise, bet Kristaps pauž, ka "policija no viņa nepieņemot iesniegumus".

"Kas tā ir par varmācību pret manu bērnu! Tiesa nolēma, ka es drīkstu ar bērnu vismaz sazvanīties, bet arī to man neļauj. Tad es uzrakstīju bērnudārzam, ka varbūt varu sazvanīties ar dēlu, kad viņš ir bērnudārzā, bet iestādes direktore uzrakstīja policijā iesniegumu, ka es esmu izteicis draudus. Tieši tāpēc jau arī es sāku šo savu sāpi izkliegt sociālajos tīklos, un es par to runāšu publiski, jo tā nav patiesība par mani. Ja reiz es būtu nepareizs, tad klusētu," tā Kristaps.

Viņam esot tiesas liegums Alisei tuvoties.

"Esmu padarīts par varmāku, tiesā par mani pasaka, ka esmu slikts tēvs, vecie darbinieki apgalvo, ka es bērnu esmu atstājis novārtā un nedevis viņam ēst. Nu pasakiet, kā cilvēki var būt tik zemiski?! Tas ļaunums ir neizmērāms." 

Savukārt Alise Zvejsalniece, žurnāla "Kas Jauns" uzrunāta, uzsver – laikā, kamēr norit vairāki tiesas procesi, viņa nevar situāciju komentēt. Viņa arī piebilst, ka nav prātīgi par to runāt publiskajā telpā, jo bērns izaugs un izlasīs visus ierakstus.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 16. aprīļa numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu