"Draugi jokoja, ka viņš mani ir klonējis." Kā vācu elektriķis kļuva par Džefa Bezosa atdarinātāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/jeffbezoslookalike

46 gadus vecais Kagdass Halisilars no elektriķa kļuvis par grezna dzīvesveida baudītāju, izmantojot savu līdzību vienam no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem - Džefam Bezosam, vēsta "New York Post".

Tagad viņa dzīve ir daudz greznāka, līdzīgi kā viņa slavenajam līdziniekam.

"Es izskatos kā viņa dvīņubrālis," 46 gadus vecais vācietis sacījis par savu līdzību vienam no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem, "Amazon" dibinātājam Džefam Bezosam.

Plikpaurains un ar vienkāršu ģērbšanās stilu, Halisilars spējis daudzus samulsināt, liekot domāt, ka viņš ir īstais "Amazon" dibinātājs. Bezosa fani viņam bieži lūdzot nofotografēties.

Lai iejustos tēlā, vācietim nav jāpieliek daudz pūļu.

"Tā kā Džefs Bezoss arī ģērbjas neformāli, nav svarīgi, vai es valkāju uzvalku vai džinsus un polo kreklu," viņš teica. "Vienīgais, ko daru, ir noskuju galvu un regulāri uzklāju "Nivea" krēmu. Bet es to daru jau vairāk nekā 10 gadus."

Halisilars savu dzīves pirmo pusi pavadīja kā elektriķis, taču nolēma darbu pamest, jo bija noguris no ilgajām dienām būvlaukumos. Arī viņam bija sapnis būt veiksmīgam uzņēmējam, tāpēc viņš aizgāja no elektriķa darba un pievērsās loģistikai, pirms trim gadiem nodibinot savu transporta uzņēmumu "CT Transporte".

Ap to laiku viņa draugi ievēroja Halisilara līdzību vienam no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem.

"Kad kļuvu par uzņēmēju, draugi un paziņas teica, ka es izskatos pēc miljardiera," atcerējās Halisilars.

"Es nesapratu, ko viņi ar to domāja, līdz man parādīja Džefa Bezosa attēlu. Daži draugi jokoja, ka viņš mani ir klonējis."

Halisilars nolēma izmantot savu "miljardiera" izskatu un pieteicās aģentūrā, kas strādā ar slavenību dubultniekiem.

Atdarinot Bezosu uz nepilnu slodzi, Halisilars ir guvis daudzas aizraujošas iespējas, tostarp piedalīties Vācijas televīzijas šovos un pasākumos. Viņam ir bijusi arī neliela loma vācu "Netflix" seriālā "King of Stonks".

Halisilaram tik labi izdodas atdarināt miljardieri, ka viņam reiz pat esot izdevies apmānīt "Amazon" darbiniekus, kuri noticējuši, ka viņš ir īstais Bezoss. "Kad biju Sietlā ar  draugiem, mēs staigājām pa "Amazon" teritoriju," atcerējās Halisilars. "Visi "Amazon" darbinieki nāca pie manis, gribēja selfijus un pateicās man par iespēju strādāt "Amazon"."

Miljardiera līdzinieks stāsta, ka ir kļuvis tik slavens, ka viņa "partnere dažreiz kļūst īgna, kad cilvēki nāk pie manis un vēlas selfijus, bet daudzi neuzdrošinās ar mani runāt".

Kā viņš jokoja, vienīgais mīnuss ir tas, ka neviens ar viņu neuzdrīkstas flirtēt bagātnieka izskata dēļ.

Taču izskats nav vienīgā līdzība, kas vieno vācieti un "Amazon" dibinātāju.

"Man arī ir gandrīz tāds pats dzīvesveids kā viņam – es bieži ceļoju ar kuģiem, man ir sulainis, un dzeru labu viskiju kā Džefs," sacīja Halisilars. "Man ir sapnis iedzert viskiju kopā ar Džefu Bezosu uz viņa jahtas — viņš ir tikpat liels jahtu fanātiķis kā es."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu