VIDEO Vīrietis aizmieg friziera krēslā un pamostas pēc trim stundām ar 38 neatbildētiem zvaniem un stāvvietas sodu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/TikTok/jordan.topboy.blends

Kāds ļoti noguris vīriets Austrālijā devies pie friziera, kur viņam izdevies gūt nelielu atpūtu. Viņš aizmidzis friziera krēslā, bet pamodies vien pēc dažām stundām, kļūstot par soctīklu hitu, vēsta izklaides izdevums "LADBible". 

Austrālietis Billijs devās uz frizētavu Ņūkāstlas iepirkšanās centrā. Tērpies atstarojošajā jakā, viņš apsēdās frizētavas krēslā plkst. 15.14 un kā parasti gribēja apgriezt bārdu pie sava ierastā friziera Džordana.

Tomēr, kā liecina amizantie videokadri, Billijs aizmidzis īsi pēc apsēšanās krēslā. Kamēr citi frizētavas klienti nāca un devās prom, Billijs turpināja snaust. ​​Vienā brīdī uz viņa galvas pat tiek uzlikts dvielis, lai aizsegtu acis no spožajām gaismām. Arī tas viņu nespēja uzmodināt.

Gandrīz trīs stundas vēlāk - plkst. 17.38 - Billijs beidzot pamodās no diendusas. Ar apmulsušu smaidu viņš pajautāja, cik ir pulkstenis.

Džordana nofilmētais amizantais video, sociālajā tīklā "TikTok" ātri vien kļuvis par hitu, sasniedzot vairāk nekā 1,1 miljonu "patīk" atzīmju. Frizieris paskaidroja, ka viņam nebija iebildumu ļaut klientam atlaisties, jo Billijs esot ļoti strādīgs.

Frizieris tabloīdam "Daily Mai" sacīja: "Redzot viņa gurdeno skatienu, mēs visi nolēmām, ka vienkārši ļausim viņam gulēt."

"Tas noteikti bija komandas darbs, ļaut viņam justies pēc iespējas ērtāk. Mēs uzlikām uz viņa acīm aizsegu. Viņš ir labs klients. Viņš vienmēr ir pacilātā noskaņojumā."

Džordans sacīja, ka Billijs neesot spējis noticēt, ka aizmidzis uz gandrīz trim stundām. Vienlaikus frizieris atzina, ka viņš nav pirmais klients, kurš iesnaudies friziera krēslā.

Diemžēl Billijs pamodās ar 38 neatbildētiem zvaniem savā telefonā, kā arī ar sodu par neapmaksātu automašīnas stāvvietu par laiku, ko nebija plānojis pavadīt guļot. 

@jordan.topboy.blends My boy Billy slept during his haircut but we know he’s no joker when it comes to hard yakka (work) hence why we let him sleep because we know how hectic work/life gets. Gave him an eye cover too just to shut the lights off 🤣.. Billy was more than happy to get a good rest in and didnt mind waking up with a smile for us. Shoutout to all the hardworking men & women doing what they have to do to make ends meet, we must support eachother on this journey, dont forget to rest and reset as we only get to enjoy this ride once, cheers guys ❤️ #fyp #barber #faithinhumanityrestored #wholesome #sleepingbeauty #barbershop #faith #mensmentalhealth #womensmentalhealth #bluecollar @mikebarberindustries ♬ pink and white frank ocean - sped up sounds
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu