"Ērkšķu" dalībniece Alīna mainījusies teju līdz nepazīšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Kad viņas satiekas"

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Alīna Jorova sociālajos tīklos pirms kāda laika publiskoja aicinājumu ziedot naudu, lai veiktu bariatriju jeb kuņģa samazināšanas operāciju. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Alīna pastāstīja, kā sākās ceļš pretī labākai sevis versijai un kādus rezultātus sasniegusi līdz šim.

Alīna atklāja, ka lielākais svars, ko bija uzņēmusi, bija 160 kilogrami. "Es ziemā staigāju bez zeķēm, jo nevarēju tās uzvilkt. Nākot no bērnudārza līdz mājām, apsēdos uz katra soliņa."

Neskatoties uz to, ka ilgu laiku bijis liekais svars, Alīna kompleksos iedzīvojusies neesot. 

Alīna atklāja, ka kopumā atbrīvojusies no 60 liekajiem kilogramiem: "Nu gandrīz 60, viens kilograms kustas šur vai tur." Alīna par rezultātiem ir sajūsmā. Viņa bieži lūkojas uz sevi spogulī un priecājas: "Es varu sevi apķert ar divām rokām." 

Viņa gan mērķi vēl nav sasniegusi, vēl esot jānomet apmēram 20 liekie kilogrami. Alina sev nepārmet, jo uzskata, ka nevar no sevis prasīt pārāk daudz, īpaši tāpēc, ka iznēsājusi trīs bērnus. 

Vizuālās pārmaiņas raisījušas pozitīvas izmaiņas viņa dzīvē – uzlabojusies ne tikai veselība, bet augusi arī pašapziņa.

Jau vēstīts, ka Alīnu plašāka sabiedrība iepazina, kad viņa piedalījās sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā. Pēc šova Alīnes dzīves kvalitāte ir krietni uzlabojusies. Viņa tikusi galā ar atkarībām un pievērsusi pastiprinātu uzmanību savai emocionālajai un fiziskajai veselībai. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu