Valdis Melderis atklāj savas ilgās laulības recepti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Radio balss un dažādu TV un pasākumu vadītājs Valdis Melderis šovā "Vakariņš ar savējiem" atklāja, kas ir viņa un sievas Sarmītes laimīgās laulības veiksmes atslēga.

Melderis atklāj, ka ar savu sievu Sarmīti kopā ir jau 23 dzīves gadus, bet precējušies ir 21 gadu. Abus vieno nerimstoša kāre pēc piedzīvojumiem, abu kaislība ir motocikli.

Valdim tika uzdots jautājums, kāda ir recepte, lai nodzīvotu tik ilgi laulībā. Viņš saka: "Ja jūs braucat ar močiem, brauciet katrs ar savējo. Tad jūs varat braukt gan kopā, gan atsevišķi. Ko piesiesi, to pazaudēsi, tāda tā recepte apmēram ir."

Raidījumā viņš atklāja arī to, kā savulaik izskanēja bildinājums: "Es visu laiku uzskatīju, ka laulība ir tāds formāls pasākums. Bet tad es padomāju – ja man ir vienalga, bet viņai nav vienalga... Es naktī aizbraucu uz diennakts ziedu veikalu un palūdzu, lai man uzpin rudzupuķu vainagu – divus, jo manai sievai bija jau puika no iepriekšējām attiecībām, un es viņus bildināju."

Valdis ir bagāts tēvs – viņam ir trīs meitas.

Meldera vecākā meita Zane Meldere, kura dzīvo Lielbritānijā, ir pirmā bērna gaidībās. Mazulītim pasaulē jānāk šajā vasarā. Zane nāca pasaulē, kad Melderis bija laulībā ar pirmo sievu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu