"Teorētiski mums nevajadzēja apprecēties." Dāvids Krūmiņš atklāj līdz šim nezināmas detaļas par attiecībām ar Janu Bruk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Militārista Dāvida Krūmiņa un influenceres Janas Brukas mīlasstāsts jau no paša sākuma bija publisks, jo abi satikās iepazīšanās šovā "Mīla kemperī". Arī šķiršanās bija publiska. Sarunu šovā "Zilonis studijā" Dāvids atklāja vairāk par abu attiecībām un to, ko līdz šim nebija stāstījis.

Dāvids un Jana iepazinās, piedaloties televīzijas šovā "Mīla kemperī", kurā uzvarēja, pēc tam abi devās uz Lasvegasu, kur solīja viens otram mūžīgu mīlestību. Kā apgalvo Dāvids, šīm kāzām nemaz nevajadzēja notikt, jo abi esot pašķīrušies jau pirms došanās uz Lasvegasu.

"Īstenībā stāsts ir daudz sarežģītāks, tādā ziņā, ka mēs pirms kāzām bijām pašķīrušies un mums teorētiski pat nevajadzēja apprecēties. Bija doma, ka mēs teiksim vārdu nē. Es gaidīju, ka viņa to pateiks, bet viņa nepateica, es arī ne." Abi lēma attiecībās iet tālāk.

Lēmums tomēr apprecēties bijis spontāns. "Aizbraucot uz Lasvegasu, atkal pārņēma emocijas, atkal iegājām rokstāru dzīvesveidā un domājām – laižam atkal tālāk," stāsta Dāvids.

Par pāra šķiršanos sabiedrība uzzināja no Janas – viņa to pavēstīja "Instagram" ierakstā. Dāvids saka, ka viņi nebija vienojušies, kā par to ziņot publiski. Viņš apgalvo, ka par šķiršanos publiski neziņotu, jo sociālajos tīklos neizrāda divas svētas lietas – ģimeni un attiecības.

Tikmēr Jana savas neizdevušās attiecības turpināja komentēt un šo laulību salīdzināja ar dzērumā uztaisītu tetovējumu. Kā Dāvids tajā brīdī jutās? "Es pat nezinu. Es viņai sociālajos tīklos nesekoju. Nesen bija mūsu kāzu gadadiena vai kaut kas līdzīgs, un man cilvēki raksta, ka Jana storijos kaut ko publicē. Kas bijis, bijis. Es paturu labās atmiņas. Atgriezties pie kā negatīva man īpaši vēlmes nav," saka Dāvids.

Šķiroties Jana sacīja, ka Dāvidam šīs attiecības bija svarīgas slavas dēļ. Vai šis notikums vairoja Dāvida atpazīstamību? Pirms satikšanās ar Janu Bruku šovā "Mīla kemperī" Dāvids nemaz nav zinājis, kas viņa ir, jo pats sociālos tīklus patērē minimāli. "Tas galīgi nebija slavas dēļ," saka Dāvids.

Jau vēstīts, ka arī Jana pēc šķiršanās pastāstīja sīkāk par abu attiecībām un šķiršanos, kas viņai bijusi sāpīga vairāku iemeslu dēļ. 

Pilnu interviju skaties TV3 raidījumā "Zilonis studijā"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu