Medijs: Raimo un Lācis "Rīgas Zeļļos" šosezon vairs neatgriezīsies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 izlases basketbolists Francis Lācis
Latvijas 3x3 izlases basketbolists Francis Lācis Foto: FIBA.com

Zigmārs Raimo un Francis Lācis, kuri pagājušajā nedēļas nogalē palīdzēja Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlasei izcīnīt ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajām spēlēm, šosezon vairs neatgriezīsies "Rīgas Zeļļu" sastāvā, vēsta portāls "Sportacentrs.com".

"Rīgas Zeļļi" ceturtdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sērijā guva trešo uzvaru un ar 3-1 pārspēja "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu, iekļūstot pusfinālā, kurā pretiniece būs "Ventspils".

Lācis pēdējo maču "Rīgas Zeļļi" komandā aizvadīja janvāra beigās, bet Raimo - februāra vidū. Kā informē "Sportacentrs.com", šosezon viņi vairs neatgriezīsies Rīgas komandas rindās, lai pilnvērtīgi pievērstos 3x3 basketbolam.

Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) Lācis 20 mačos vidēji izcēlās ar 11,5 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām, bet Raimo 21 spēlē caurmērā guva 9,4 punktus un izcīnīja 7,4 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā nedēļā Latvijas 3x3 izlase ar Raimo, Lāci, Nauri Miezi un Agni Čavaru sastāvā pirmajā olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Honkongā uzvarēja visos mačos un nodrošināja ceļazīmi uz Olimpiādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu