Blumbergs zaudētā Grieķijas čempionāta mačā atzīmējas ar sešiem punktiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saloniku "Aris" spēlētājs Roberts Blumbergs ULEB Eirokausa astotdaļfināla spēlē basketbolā vīriešiem starp Slobožanskas "Prometey" un Saloniku "Aris" komandām "Arēnā Rīga".
Saloniku "Aris" spēlētājs Roberts Blumbergs ULEB Eirokausa astotdaļfināla spēlē basketbolā vīriešiem starp Slobožanskas "Prometey" un Saloniku "Aris" komandām "Arēnā Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbolists Roberts Blumbergs sestdien Grieķijas čempionāta spēlē guva sešus punktus, taču viņa pārstāvētā Saloniku "Aris" piedzīvoja neveiksmi.

"Aris" savā laukumā ar rezultātu 60:69 (11:19, 21:15, 21:20, 7:15) zaudēja Rodas "Kolossos".

Blumbergs spēlēja 27 minūtes un 16 sekundes un realizēja divus no septiņiem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu, iekrāja +/- rādītāju -10 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu trīs.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Vasilis Toliopuls, kurš arī izprovocēja septiņas pretinieku piezīmes, bet starp viesiem ar 20 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Luka Brajkovičs.

"Aris" labāko komandu sešiniekā ar bilanci 13-13 ir piektā, bet Iļjas Gromova pārstāvētā "Lavrio" otrā sešinieka turnīrā ar deviņiem panākumiem 25 spēlēs ieņem desmito vietu.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu