Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Lielāko krūšu īpašniece Somijā atlabusi no nāvējošas infekcijas un bauda pavasari

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: mrs_koriste/Instagram

Sonja Lahtinena veikusi septiņas krūšu palielināšanas operācijas, lai piepildītu savu sapni – kļūtu par Somijā lielāko krūšu īpašnieci, vēsta "Daily Star".

Sonja lepojas ar to, ka šobrīd uz krūtīm mierīgi var noturēt kafijas krūzi. Somiete atstājusi plastikas klīnikās desmitiem tūkstošu, un vīrs viņu pilnībā atbalstot.

Patiesībā Sonja vēlētos vēl lielākas krūtis, bet nu jau tas ir riskanti. Pērn Sonja Latinena gandrīz nomirusi pēc kārtējās krūšu palielināšanas operācijas. Viņu skāra infekcija, un silikona implantus nācās izņemt, bet viņai pašai – nopietni ārstēties.

Podkāstā "Mīliet, nevis tiesājiet" Sonja Lahtinena stāsta: "Kad jūs darāt tik trakas lietas kā es, tad var notikt s***. Pagājušajā gadā tas mani smagi skāra, jo es palielināju krūtis un inficējos. Tāpēc man bija jāizņem krūšu implanti. Es pavadīju apmēram piecus ar pusi mēnešus bez implantiem. Tas man bija patiešām grūts laiks." 

Nu implanti ir vietā, un Somijas lielāko krūšu īpašniece iepriecina sevi un kaimiņus, baudot Somijas pavasari un nevalkājot zem niecīgajiem džemperīšiem krūšturi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu