Pazīstams Ziemeļamerikas apskatnieks Merzļikinu nosauc par "Blue Jackets" drāmu avotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Zane Bitere/LETA

Pazīstamā ASV medija "The Athletic" apskatnieks Ārons Porclains savā publikācijā par Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" starpsezonas plāniem norādīja, ka Elvis Merzļikins komandas ģērbtuvē regulāri bijis drāmu avots.

Gandrīz reizē ar Merzļikina monologu pēc Latvijas izlases treniņa Porclains nāca klajā ar savu publikāciju.

Merzļikins monologā vietējiem žurnālistiem norādīja, ka šajā pavasarī ar Latvijas medijiem nerunās. Viņš uzsvēra, ka ir zaudējis iedomātu karu pret Latvijas žurnālistiem. Viens no pārmetumiem bija vērsts pret podkāsta "Devītnieks" veidotājiem Lotāru Zariņu un Ulvi Broži. Vienā no viņu raidieraksta epizodēm Latvijas vārtsargs un treneris Rihards Cimermanis teica, ka Merzļikins nav labs komandas biedrs.

"Blue Jackets" komandai pietuvinātais Porclains savā publikācijā skaidroja, ka viens no Kolumbusas vienības  starpsezonas galvenajiem jautājumiem ir Merzļikina nākotne klubā.

"Tas, ka tuvojas pārmaiņas, ir vispārpieņemts fakts. Ja Elvi Merzļikinu nevarēs aizmainīt, tad "Blue Jackets" var būt spiesti izpirkt atlikušos trīs gadus viņa līgumā. To [aizmainīt Mezļikinu] nebūs viegli, jo šajā vasarā brīvo aģentu tirgus būs pilns ar vārtsargiem.

Nākamajam ģenerālmenedžerim būs jāizlemj, vai Merzļikins ir pelnījis vēl vienu iespēju. Šajā sezonā viņš pavisam noteikti rādīja labāku sniegumu uz ledus, bet viņš arī bija ilgstošas drāmas avots ģērbtuvē. [Merzļikina] biežās traumas un saslimšanas pēdējo dažu sezonu laikā ir raisījušas sašutumu," raksta Porclains.

Merzļikins pagājušajā nedēļā noslēdza sezonu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur Kolumbusas "Blue Jackets" sastāvā 41 mačā izcīnīja 13 uzvaras, vidēji ielaida 3,45 ripas un atvairīja 89,7% metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu