VIDEO "Pat mikrobi to neēdīs." Cilvēki šokēti par "McDonald's" burgeru, kas uzglabāts vairāk nekā gadu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/TikTok/tsofanye

Angliete veikusi eksperimentu ar ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" slaveno "Big Mac" burgeru, uzglabājot to vairāk nekā gadu. Rezultāti, ko viņa parāda savā "TikTok" video, ir pārsteidzoši, vēsta "New York Post".

Pēc gada un trim nedēļām burgers izskatās gandrīz kā jauns - tam aizvien ir zaļa salātlapa, mīksta maizīte un ne kripatiņas pelējuma. 

"Tas ir neticami, ka "Big Mac" ir izturējis laika pārbaudi un ka salāti aizvien ir zaļi," raksta ārstniecības augu speciāliste, kuras video noskatījušies jau vairāk nekā trīs miljoni "TikTok" lietotāju. 

"Nav nekādu pelējuma pazīmju," stāsta sieviete, ar lateksa cimdiem preparējot neticami izturīgo ēdienu. "Kā redzat, [salāti ir] vēl ļoti zaļi."

Pēc tam viņa noņēma salātus no maizes un paberzēja to ar pirkstiem, atklājot, ka tie vēl ir pat saglabājuši nedaudz mitruma. Sieviete prātoja, kā tas ir iespējams, ka "salātiem, kas nav saistīti ar sakni, nav laistīti, nav bijuši saulē, ir izdevies saglabāt krāsu".

Viņa plāno veikt eksperimentu, kurā novēros "Big Mac" salātlapas un restorāna salātus, lai saprastu, vai zaļuma un mitruma saglabāšanās ir saistīta ar auga īpašībām vai burgera "vidi". 

Lieki piebilst, ka par eksperimenta rezultātiem ir šokēti arī "TikTok" lietotāji. 

"Tas ir biedējoši," raksta viens komentētājs. 

"Pat mikrobi to neēdīs," kāds cits norāda. 

"Iespējams, es aizvien sagremoju burgeru no 1995. gada, kad tie maksāja 35 centus," komentēja kāds soctīkla lietotājs. 

2020. gadā "McDonald's" nāca klajā ar paziņojumu, cenšoties kliedēt cilvēku bažas par to, kā burgeri spēj saglabāties tik ilgi. Uzņēmums norādīja, ka šī īpašība saistīta ar sausu vidi, kas kavē pelējuma un baktēriju veidošanos. 

"Mājās gatavotam ēdienam, kas tiek atstāts dehidrēties, var būt līdzīgi rezultāti," uzņēmums paziņoja, norādot, ka ilgi glabātie burgeri, visticamāk, ir "izžuvuši un dehidrēti, un tie nekādā gadījumā nav tādi paši kā dienā, kad tika iegādāti".

@tsofanye Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad - what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic ♬ original sound - Naa-Adjeley
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu