VIDEO Mairis Briedis piedāvājas pārdoties baltkrievu videoblogerim, kurš iepriekš sodīts par sievietes piekaušanu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: EPA/Scanpix

Latvijas bokseris Mairis Briedis savā platformas X kontā piedāvājies pārdoties baltkrievu videoblogerim Andrejam Burimam, kurš iepriekš sodīts par vardarbību pret sievieti.

Burims, plašāk pazīstams ar pseidonīmu Mellstroy, nesen mediju uzmanības centrā nonāca pēc tam, kad kāds lietuviešu zēns viņa izteiktā izaicinājuma rezultātā nofilmējās ar Lietuvas prezidentu Gitanu Nausēdu.

Videoblogeris saviem sekotājiem bieži vien piedāvā dažādus izaicinājumus, pēc kuru izpildes apsola lielas naudas summas.

Bēdīgi slavenais videoblogeris iepriekš iepriekš tiesāts par sievietes piekaušanu tiešsaistes translācijas laikā. Nu viņa uzmanību mēģina piesaistīt latviešu bokseris Mairis Briedis.

Kā zināms, Briedis 18. maijā dosies ringā tajā pašā cīņu šovā, kad ilgi gaidīto cīņu aizvadīs Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. 

Briedis Burimam piedāvājies uz revanša cīņu pret Džeiju Opetaiju iziet kreklā ar videoblogera ģīmetni. Par šādu slavināšanas kampaņu Briedis prasa miljonu ASV dolāru.

Burims ziņu virsrakstos nokļuva 2020.gadā, kad tiešraides laikā saķēra jaunas sievietes galvu un to vairākas reizes sita pret galdu. Viņu ir bloķējušas tādas platformas kā "YouTube" un "Twitch", jo savā saturā viņš ietvēra azartspēļu reklāmu. Viņam pēcāk tika piespriests pusgada nosacīts cietumsods.

Briedis maijā aizvadīs pirmo ciņu kopš 2022. jūlija, kad viņš pēc tiesnešu lēmuma atzina Opetaijas pārākumu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu