FOTO Repera Ozola lielkoncerta filma “No Rajona līdz Arēnai” piedzīvojusi pirmizrādi kino

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ozola koncertfilmas "No Rajona Līdz Arēnai" pirmizrāde
Ozola koncertfilmas "No Rajona Līdz Arēnai" pirmizrāde Foto: Justs Kravalis/TVNET GRUPA

Otrdienas, 23. aprīļa vakarā uz Baltijā lielākā kino ekrāna "Forum Cinemas" kinoteātrī Rīgā aizvadīta Latvijas hiphopa pamatlicēja Ozola koncertfilmas "No Rajona līdz Arēnai" pirmizrāde.

Pirmizrādes vakara apmeklētāji klātienē varēja satikt gan filmas tapšanas komandu, gan māksliniekus, kas piedalījās aizvadītā gada nogalē notikušajā Ozola lielkoncertā “Arēnā Rīga”.

Koncertfilma “No Rajona līdz Arēnai” ļaus skatītājiem ielūkoties Ozola radošās darbības divdesmitgades iespaidīgākajā šovā, atgriezties 2023. gada 28. decembra vakara sajūtās “Arēnā Rīga”, kā arī no jauna tuvplānos ieraudzīt un piedzīvot aizvadītā gada lielāko pašmāju hiphopa notikumu.

Kas ir nozīmīgākie pieturpunkti ceļā no rajona līdz Arēnai?

“No Rajona līdz Arēnai” veidotājs, režisors Rolands Rekke ir apkopojis ne tikai Ozola vairāk nekā divdesmit gadu muzikālo veikumu, bet arī komentārus un atziņas no mūziķiem un laika biedriem, kas piedalījušies lielkoncertā.

Savukārt šova skaņu inženieris Didzis Simanovičs iemūžinājis un apstrādājis mākslinieku dzīvo izpildījumu. Koncertieraksts secīgi iziet cauri spilgtākajiem šova momentiem. Tam ir divas daļas, no kurām pirmā veltīta saspēlei ar Latvijas Radio bigbendu un Kristīni Prauliņu, savukārt otrā daļa izteikti atklāj hiphopa žanra būtību un reizē ir retrospektīvs atskats uz spilgtākajiem daiļrades garadarbiem. 

Pārsteigumiem bagātajos priekšnesumos līdzās Ozolam uz lielās skatuves darbojās viesmākslinieki Dons, Gustavo, Čižiks, ansis, rolands če, Prusax, xantikvariāts, Steps, Hotte, Kurts, Edavārdi, Rick Feds, Niklāvz un DJ PM2AM.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu