Nelegālais totalizators? Boksa zvaigzne Garsija ar likmi uz sevi nopelnījis prāvu naudas summu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raiens Garsija
Raiens Garsija Foto: AFP / Scanpix

Populārais bokseris Raiens Garsija savā "Instagram" kontā paziņojis, ka ar likmi uz sevi nesenajā cīņā pret Devinu Heiniju nopelnījis pamatīgu naudas summu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās viena no pēdējo mēnešu skaļākajām boksa cīņām, jo ringā kāpa Devins Heinijs un Raiens Garsija.

Šajā cīņā uzvaru izcīnīja par pastarīti uzskatītais Garsija, pretinieku uzveicot pēc tiesnešu lēmuma – 112:112, 114:110 un 115:109.

Garsijam acīmredzami patīk derības, jo vēl pirms cīņas viņš ar Garsiju saderēja, ka pretiniekam samaksās 500 tūkstošus ASV dolāru par katru mārciņu, kas būs pāri noteiktajam svara limitam. Garsija noteikto svara limitu pārsniedza par trīs mārciņām (1,3 kilogrami), līdz ar to viņš pretiniekam bija parādā pusotru miljonu vēl pirms pašas cīņas. Tāpat Garsija bija spiests pretiniekam maksāt 600 tūkstošu sodu par netikšanu svarā.

Tomēr pats bokseris savā "Instagram" kontā pavēstījis, ka pirms cīņas izdarījis divu miljonu ASV dolāru likmi uz sevi, kas viņa kontu pēc uzvaras papildinājusi par 12 miljoniem.

Sportistu piedalīšanās derībās lielākoties ir nelegāla. Arī boksa pasaulē likmju likšana uz savām cīņām lielākoties ir skandaloza. Piemēram, Floids Meivezers 2017. gadā gribēja izdarīt likmi, ka Konoru Makgregoru uzveiks pirms 10. raunda beigām, bet Lasvegasas kazino šādu likmi nepieņēma.

Līdz ar to Garsijas likme uz viņa paša cīņu, visticamāk, likta kādā nelegālā totalizatorā. Domājams, ka Garsija plašāku informāciju par šo likmi nesniegs.

Garsijam šajā cīņā neizdevās tikt pie Heinijam piederošās Pasaules boksa padomes jostas 63,5 kilogramu divīzijā, jo, kā jau minēts, viņš neiekļāvās noteiktajā svara limitā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu