Četras Zodiaka zīmes, kuras turpina iemīlēties nepareizajos cilvēkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LightField Studios/Shutterstock

Dažām Zodiaka zīmēm ir tieksme iemīlēties nepareizajos partneros, kas viņus nenovērtē. 

Vēzis

Vēži ir emocionāli un dziļi jutīgi cilvēki, tamdēļ viņi reizēm izvēlas būt kopā ar cilvēkiem, kuri nenovērtē viņu maigo dabu. Turklāt Vēžiem ir spēcīga vajadzība rūpēties par citiem, kas var likt viņiem iemīlēties cilvēkos, kurus vēlas glābt, nevis tajos, kas ir gatavi veselīgām attiecībām.

Lauva

Lauvas ir lieli entuziasti un mīl būt uzmanības centrā. Bet viņu aizraušanās ar dzīvi un mīlestība pret drāmu var likt viņiem iemīlēties cilvēkos, kuri nevar apmierināt savas patiesās emocionālās vajadzības. Lauvas bieži nonāk attiecībās ar cilvēkiem, kuri uz viņu mīlestību reaģē virspusēji, taču tas nav tas, ko viņi sagaida. Attiecības ar šādu partneri vienmēr radīs pārdzīvojumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir pazīstami ar savu nekonvencionalitāti un vēlmi pēc neatkarības. Šī kombinācija var likt viņiem bieži iemīlēties cilvēkos, kuri nav gatavi ilgstošām attiecībām. Viņus pievelk neparasti cilvēki, un tieši tas var likt ignorēt sarkanos karogus jau pašā attiecību sākumā.

Zivis

Zivis ir sapņotājas un romantiķes, un viņu spēja saskatīt cilvēkos labāko, var likt viņām iemīlēties cilvēkos, kuri nav pelnījuši viņu mīlestību. Viņu tieksme idealizēt citus var likt viņiem iemīlēties fantāzijā, nevis realitātē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu