"Kuriem bija sekss?" Šova "Amors" dalībnieki šķetina, kuri pāri ļāvušies mīlas priekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no realitātes šova "Amors"

Mīlas šovam "Amors" strauji tuvojas fināls. Viesu namā kaislības sit augstu vilni – vairākkārt notikusi pāru maiņa, arī jaunpienācējas "pamaisījušas gaisu" un jau divi pāri izbaudījuši mīlas priekus. Un par to uzzinājuši arī citi dalībnieki, tāpēc metas to apspriest.

Diena viesu namā iesākas ar mēļošanu, ka viens no pāriem piedzīvojis pirmo seksu. "Interesanti," saka Liene Leitāne, kura pēc ierašanās viesu namā izveidoja pāri ar kikbokseri Kristapu Zīli. "Es teiktu, ka mēs izdomājām stratēģiju, lai kļūst interesantāk, citādi baigi garlaicīgi, nekas nenotiek. Tas ir mazs teātris," apgalvo Liene.

Savukārt Kristaps mīlēšanos nenoliedz: "Man tādā ziņā nav problēmu, esmu atklāts, un, ja ir bijis, tad ir bijis," saka Kristaps. "Patika. Nenoliegšu, bija labi," partneri slavē Kristaps. Viņš uzskata, ka sekss ir dabīgs process.

Liene atzīst, ka viņai nav viegli veidot attiecības, bet Kristaps šajā ziņā šķiet cerīgs. Viņus saista tas, ka abi ir piedzīvojumu meklētāji, kam dzīvē ir mērķi un ambīcijas.

Beidzot to, ka viesu namā jau diviem pāriem bijis sekss, uzzina arī pārējie dalībnieki un cenšas izdibināt, kuri tie ir. "Vaininieki" gan klusē un skaļi par to nerunā. Liene Ušakova uzsvēra, ka dalībnieki taču ir kā viena ģimene, tāpēc ir neizpratnē, kāpēc tas tiek slēpts: "Jums ir 15 gadi?"

Iepriekšējās sērijās tika noskaidrots, ka slepenu mīlas sakaru nodibināja vēl divi dalībnieki, Madlēna un Mārtiņš – tas, kurš dīdžejs. Madlēnai Mārtiņš patiesi ir iepaticies, bet Mārtiņš pēc mīlas priekiem ar Madlēnu bija visai atturīgs, un tas Madlēnu sāpināja. Vēlāk gan Mārtiņš sāka izrādīt Madlēnai vairāk uzmanības.

Strauji tuvojoties šova finālam, patlaban izveidojušies vairāki pāri –  no pirmās dienas Liene ir kopā ar Juri. Kristaps ir kopā ar jaunpienācēju Lieni, Mārtiņš dīdžejs ir pārī ar Madlēnu, Harijs izvēlējās jaunpienācēju Loniju, bet Mārtiņš, tas, kurš elektriķis, izvēlējās Ļubu. Savukārt Diāna palikusi bez pāra.

Lai gan puiši izdarīja savas izvēles, pēc tam tomēr noskaidrojās, ka Mārtiņam elektriķim tomēr simpatizē jaunpienācēja Lonija. Neskatoties uz to, ka abi ir pārī ar citiem dalībniekiem, viņi ļāvās kaislīgiem skūpstiem, kamēr pārējie jau gulēja. 

Jau vēstīts, ka nesen atklājās, ka Liene Ušakova izveidojusi attiecības ar Juri Zundovski arī pēc šova. Ņemot vērā to, ka tuvojas šova fināls, šova veidotāji atbildēja, vai mīlas šova "Amors" iznākums atklāts jau pirms laika. 

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu