VIDEO Bijušais "Apple" darbinieks aicina "iPhone" lietotājus pārtraukt darīt kaitīgu ieradumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Iespējams, miljoniem cilvēku visā pasaulē ikdienā bez ķibelēm lieto "iPhone" tālruņus, taču ir kāds ieradums, kas var nopietni sabojāt jebkuru "iPhone" tālruni. Bijušais "Apple" darbinieks un "TikTok" lietotājs Tailers Morgans vienā no saviem video vērš visu "iPhone" lietotāju uzmanību.

Viņš norāda, ka tālruņi tagad ir izstrādāti tā, lai tie teju vienmēr būtu ieslēgti, tāpēc viņš saka, ka tas ir jāizslēdz un jārestartē tikai tad, ja "iPhone" nereaģē vai dažas programmas uzvedas dīvaini.

Tālāk viņš atgādina, ka, dodoties gulēt, "iPhone" uzlādes laikā nevajadzētu to novietot zem spilvena vai blakus – tas var izraisīt pārkaršanu.

Morgans arī norāda, ka regulāra tālruņa pārkaršana arī pasliktina tā akumulatora darbību.

Taču īpaši Morgans uzsver, ka ir cilvēki, kas ar savu tālruni dodas mazgāties dušā. Lai gan "iPhone" jaunākajiem modeļiem jau kādu laiku ir nodrošināta ūdensnecaurlaidība, Morgans apgalvo, ka doties dušā ar telefonu jebkurā gadījumā nav laba ideja.

Laika gaitā neliels mitruma daudzums var iekļūt tālruņa iekšpusē, tādējādi to sabojājot.

Vēl viena problēma ir saistīta ar tālruņa pārkaršanu, jo, turot tālruni īpaši karstā dušā, tas var ātri vien ļoti sakarst.

Atgriežoties pie jautājuma par akumulatora veselību, viņš atgādina – jācenšas izvairīties no telefona uzlādes līdz 100 %, jo tas nedaudz paildzinās akumulatora kalpošanas laiku.

Visbeidzot, Morgans saka, ka cilvēkiem jāatceras izmantot "AirDrop", kur vien iespējams - šī izcilā failu pārsūtīšanas sistēma ir ļoti vienkārša, taču dažkārt cilvēki tās vietā vienkārši izmanto ziņapmaiņas lietotnes.

Šādā veidā nosūtot lielus fotoattēlus vai failus, tie var tikt saglabāti pielikumu mapē, kas var būt bezjēdzīgi un aizņemt pārāk daudz vietas, savukārt, izmantojot "AirDrop", šāda dublēšanās nenotiek.

@hitomidocameraroll Do you shower with your phone? #apple #iPhone #tipsandtricks #iphonetips #iPhoneTricks #battery #tips #techtips #tech ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu