Brits konstatē, ka 10 gadus lidojis ar nepareizu vārdu pasē. Neviens to nepamanīja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RyanJWhelan/"X"

Apvienotās Karalistes iedzīvotājs Raiens Vīlans kurš devās atjaunot pasi, piedzīvoja šoku, kad viņam pateica, ka viņa vārds neatbilst pasē uzrakstītajam, vēsta ārvalstu mediji. 

Viņam pase bija jāatjauno pēc 10 gadiem, kuru laikā viņš to bez problēmām izmantoja kā personu apliecinošu dokumentu un pierādījumu tiesībām strādāt Apvienotajā Karalistē.

Līdz šim viss bija labi.Tomēr, kad viņš mēģināja atjaunot pasi, viņam to atteica, sakot, ka viņa vārds un uzvārds neatbilst pasē ierakstītajam.

Publicējot sociālajos tīklos savas vecās pases fotoattēlu, Raiens atklāja, ka pēdējos 10 gadus viņa pasē bija rakstīts vārds ir "Rjan".

Vīrietis ar notikušo dalījās sociālajos tīklos. Stāsts ātri vien izpelnījās lielu uzmanību ,un cilvēki pauda, kā to atrisināt šo problēmu, sākot ar ļoti noderīgiem un beidzot ar daudz smieklīgākām alternatīvām.

Daudzi brīnījās, kā kļūda pasē tika pamanīta tikai tagad, kad Raiens apstiprināja, ka visu šo laiku ir to izmantojis.

Viņš medijiem atklājis, ka joprojām strādā pie tā, lai to visu atrisinātu, un teica, ka iestādes darbinieks ir sazinājies ar viņu, lai pateiktu, ka viņam ir jāiesniedz konkrēts dokuments, lai pierādītu, ka viņš patiešām ir Ryan, nevis Rjan.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu