"City" un "Arsenal" izcīna uzvaras Anglijas premjerlīgas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Mančestras "City" svētdien Anglijas futbola premjerlīgas 35.kārtas mačā izcīnīja uzvaru un turnīra tabulā neļāva attālināties līderei Londonas "Arsenal", kas arī svētdien tika pie panākuma.

"City" izbraukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja "Nottingham Forest", kas šosezon vairs nevar nosargāt vietu Anglijas spēcīgākajā līgā.

Pirmajā puslaikā pēc spēlētām nepilnām 32 minūtēm Mančestras komandu vadībā izvirzīja Joško Gvardiols, kurš ar galvu raidīja bumbu mājinieku vārtos no tuvas distances, bet 71.minūtē otros "City" vārtus guva Ērlings Holanns.

Abos "City" vārtu guvumos ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Kevins de Bruine.

Pie panākuma svētdien tika arī "Arsenal" futbolisti, kuri viesos ar 3:2 (3:0) pārspēja Totenhemas "Hotspur".

"Arsenal" izvirzījās vadībā 15.minūtē, kad pēc soda sitiena laukuma saimnieki raidīja bumbu savos vārtos. Viesu pārsvaru 27.minūtē dubultoja Bukajo Saka, bet 11 minūtes vēlāk 3:0 panāca Kajs Havercs, kurš stūra sitiena izspēlē veiksmīgi izskrēja vārtu priekšā un sita bumbu mājinieku vārtos ar galvu.

Laukuma saimnieki atguva vienus vārtus 64.minūtē, kad "Arsenal" vārtsarga piespēli pārtvēra Kristians Romero, kurš pēc tam viegli raidīja to viesu vārtos.

Savukārt 87.minūtē 11 metru soda sitienu precīzi izpildīja Sons Honmins, panākot 2:3.

Turnīra tabulā līdere ar 80 punktiem 35 spēlēs ir "Arsenal", bet "City" aizvadījusi par vienu maču mazāk un iekrājusi 79 punktus. Labāko trijnieku ar 75 punktiem noslēdz "Liverpool".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu