101 gadu veca amerikāniete lidojumos vairākkārt reģistrēta kā mazulis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @DailyStar/"X"

Kāda 101 gadus veca sieviete uzsver, ka aviokompānijas "American Airlines" reisu reģistrā viņas dzimšanas gads katru reizi tiek atzīmēts nepareizi – sievietes ieskatā reģistrācijas sistēma nespējot aptvert to, ka viņa dzimusi 1922. gadā, nevis 2022. gadā, vēsta ASV izdevums "Business Insider".  

Šāds incidents pēdējoreiz noticis pagājušajā nedēļas nogalē, lidojumā no Čikāgas uz Marketes pilsētu Mičiganas štatā ASV

Simtgadniece Patrīcija sevi lidojumā reģistrējusi kā pieaugušo, taču tehniskas kļūmes dēļ reģistrācijas sistēmā norādīts, ka vieta rezervēta 2022. gadā dzimušam mazulim. Misēklis pamatīgi samulsinājis stjuartus. 

Patrīcija uzsver, ka šī nav pirmā reize, kad aviokompānijas reģistrācijas sistēma viņu noturējusi par mazuli.

Sirmgalve katru gadu lido uz Mičiganu, lai apciemotu radiniekus. Patrīcija secinājusi, ka aviokompānijas reģistrācijas sistēma nespēj aptvert to, ka viņa dzimusi 1922. gadā, nevis 2022. gadā. 

"Mana meita tiešsaistē man rezervēja vietu lidmašīnā, bet sistēma lidostā nodomāja, ka esmu dzimusi 2022. gadā, nevis 1922. gadā," stāsta Patrīcija. 

Vienreiz kļūmes dēļ lidostas darbinieki pēc lidojumu sagaidīja Patrīciju bez ratiņkrēsla, domājot, ka caur termināli vienkārši pavadīs bērnu. Sirmgalvei bija jāpagaida līdz pārējo pasažieru izkāpšanai, pēc tam viņai piegādāts ratiņkrēsls. 

"Es vēlētos, lai viņi salabo datoru, jo manai nabaga meitai visa mūsu bagāža un apģērbs bija jānēsā no vienas izejas līdz citai," teica Patrīcija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu