Balinska "Panthers" iesoļo Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floridas "Panthers"
Floridas "Panthers" Foto: AFP / Scanpix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis pirmdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Floridas "Panthers" komanda izcīnīja uzvaru un sasniedza Stenlija kausa izcīņas otro kārtu.

"Panthers" mājās ar rezultātu 6:1 (0:0, 2:1, 4:0) uzvarēja Tampabejas "Lightning" komandu, tādējādi Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām triumfējot ar 4-1.

Mājinieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli karts izcēlās Aleksandrs Barkovs un Kārters Verhegī, 1+1 iekrāja Niko Mikola, bet vēl vienus vārtus guva Evans Rodrigess. Vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 31 no 32 metieniem.

"Lightning" sastāvā vienīgos vārtus guva Viktors Hedmans.

Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā jeb Austrumu konferences pusfinālā "Panthers" tiksies ar Bostonas "Bruins" vai Toronto "Maple Leafs" vienību. Šajā sērijā vadībā ar 3-1 pašlaik atrodas "Bruins".

Balinskis "play off" vēl nav debitējis, bet regulārajā čempionātā latviešu aizsargs "Panthers" rindās aizvadīja 26 spēles, kurās izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm, astoņām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", latviešu uzbrucējam Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu