Juris Zundovskis atklāj, ar ko Liene Ušakova iekaroja viņa sirdi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liene Ušakova un Juris Zundovskis
Liene Ušakova un Juris Zundovskis Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šova zvaigzne Liene Ušakova un bokseris Juris Zundovskis iepazinās TV kameru priekšā. Abu attiecības attīstījās, un nu viņi ir pāris arī dzīvē. Abi dalījušies ar savu mīlasstāstu žurnālam "Privātā Dzīve".

Juris stāsta, ka pirms šova Amors par tādu Lieni Ušakovu tikpat kā neko nebija dzirdējis. "Zināju, ka ir tāda skaista un sievišķīga sieviete, kas nebaidās atšķirties un domāt ārpus ierastā rāmja. Viņa manu sirdi iekaroja ar savu Es, mīlestību, humoru, gādību un patiesumu pret mani. Viņa respektē un pieņem mani tādu, kāds esmu, nevēloties mainīt. Taču pats galvenais, kas mūs vieno, ir dzīves uztvere un vērtības," uzskaita bokseris.

Nu pāra ikdienai var sekot līdzi arī šovā "Slavenības. Bez filtra". Liene par to priecājas: "Mūsu stāsts, manuprāt, ir romantisma kalngals. Skaists, sirdi plosošs mīlasstāsts." 

Viņš arī pastāstīja, vai šovā piedalījās ar mērķi atrast otro pusīti: "Lai cik paradoksāli tas izklausītos, neesmu piedzīvojis pārāk lielu pretējā dzimuma uzmanību. Neesmu gan to izrādījis, jo esmu kautrīgs. Turklāt man nav svarīgi, lai man būtu draudzene tikai draudzenes pēc. Man svarīgas ir emocijas un patiesas jūtas." 

Juris atklāja arī savu attiecību vēsturi: "Manas pirmās nopietnās attiecības bija 25 gados, un tās ir bijušas vienīgās, par kurām varu teikt, ka bija mana otra pusīte. TV šovs man bija dzīves piespēlēta iespēja, un es to izmantoju.

Nolēmu riskēt. Agrāk sava kautrīguma dēļ neizmantoju daudzas iespējas, šoreiz mēģināju un esmu priecīgs, ka savā dzīves ceļā sastapu Lieni." 

Tā kā Juris ir liepājnieks, pāris šobrīd dzīvo starp divām pilsētām – Liepāju un Rīgu. Liene ir paspējusi iemīlēt vēju pilsētu. Liene redz nākotnē, ka varētu mīļotā dēļ pārcelties. 

Ušakova viesojās arī Apollo.lv raidījumā "Sirdslietas", kur atklāja, ka ilgi manifestējusi šo vīrieti.

Pilnu interviju skaties zemāk!

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. aprīļa numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu