Rīgā apprecējusies Latvijas slavenākā brazīlieša Felipes māsa (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: thaisacristina/Instagram

Slavenākā brazīlieša influencera Felipes Gabriela Ksavjēra māsa Thaisa, kura pārcēlusies uz Latviju, nesen iestūrējusi laulības ostā. 

Brazīlieši Thaisa un Robsons, kas pirms vairākiem mēnešiem pārcēlās uz dzīvi Latvijā, gredzenus mija Rīgā dzimtsarakstu nodaļā 16. aprīlī, bet vēlāk šo notikumu nosvinēja ar draugiem naktsklubā, rakstīja izdevums "Privātā Dzīve".

Kopā pāris ir teju divus gadus.

Salaulāties Latvijā gan viņiem neesot bijis tik vienkārši. Lai to divi brazīlieši varētu oficiāli izdarīt, viņiem sākumā vajadzējis doties uz Zviedriju, lai Brazīlijas vēstniecībā saņemtu atļauju precēties.

"Atļauju saņēmām 15. februārī. Uzreiz gan nevarējām apprecēties, jo Robsonam modeļa darba dēļ mēnesi vajadzēja pavadīt Indijā. Sagaidīju viņu, un tagad beidzot esam apprecējušies," pastāsta Thaisa.

Kāzu kleitu brazīliete atradusi lietoto preču veikalā. 

Felipe izdevumam pastāstījis, ka kāzu ceremonija neiztika bez misēkļa. "Dzimtsarakstu nodaļā vajadzēja būt pustrijos, bet mēs, kā jau brazīlieši, ieradāmies mazliet vēlāk. Darbinieki bija dusmīgi, gribēja pat kāzas pārlikt uz citu datumu, jo bija pienākusi kārta laulāt citu pāri. Liku lietā visas savas pārliecināšanas spējas, lai māsa apprecētos," smej Felipe.

Ceremonijā viņš bijis tulks, jo pagaidām ne Thaisa, ne Robsons nav iemācījušies latviešu valodu. "Vispār man šķiet, ja manis nebūtu šajā ceremonijā, iespējams, viņi nemaz neapprecētos. Bet viss ir labs, kas labi beidzas," priecājas Felipe.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. aprīļa numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu