Domāja, ka zvana krāpnieki. Sieviete paziņo, ka viņu neinteresē 100 000 mārciņu laimests (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elwynn/Shutterstock

Kad kāda Lielbritānijas iedzīvotāja saņēma telefonzvanu, kurā viņai paziņoja par 100 000 britu mārciņu laimēšanu loterijā, viņa tam nespēja noticēt. Tik ļoti, ka uzskatīja, ka viņai zvana krāpnieki, un paziņoja, ka neesot ieinteresēta, vēsta izklaides izdevums “LAD Bible”.

Anne uzskatīja, ka viņai piezvanījuši krāpnieki. Patiesībā tie bija "Tautas Pasta indeksu loterijas" pārstāvji, kuri gribēja informēt viņu kā vienu no desmit laimīgajiem, kuri tikuši pie lielā laimesta. Sieviete paziņoja, ka "nav ieinteresēta", un pārtrauca telefonsarunu.

Loterijas pārstāvji centās ar Anni vēlreiz sazināties, nosūtot e-pastu, bet viņa domāja, ka arī tā ir daļa no krāpnieku shēmas.

Sieviete esot par to pastāstījusi savām meitām, kuras teikušas, lai viņa nespiež ne uz kādām saitēm un nedod savu bankas informāciju, ziņo tabloīds "The Sun".

Vien brīdī, kad loterijas pārstāvji parādījās uz viņas ielas, Anne saprata, ka tas patiešām nav bijis krāpniecības gadījums. Viņa un vēl deviņi cilvēki, kas dzīvo tai pašā ielā, katrs bija kļuvis par 100 000 britu mārciņu bagātāki.

Anne sacīja, ka tajā dienā uz viņas ielas esot bijusi "patīkama ballītes atmosfēra".

"Es palūkojos pār dzīvžogam un redzēju čekus. Centos saskatīt summu, kad viņi tos atvēra," sieviete stāstīja tabloīdam.

Anne plāno daļu no 100 000 mārciņu novirzīt labdarībai, tostarp multiplās sklerozes terapijas centram, kas palīdz tādiem cilvēkiem kā viņas vīrs.

Cita no laimīgajām kaimiņienēm, kurai piezvanīja pa telefonu, esot nodomājusi, ka laimests ir 1000 mārciņas. Kad ieradās loterijas pārstāvji, viņa bija šokā, ieraugot par divām nullēm vairāk.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu