PSG pēc zaudējuma Dortmundes "Borussia" atstāj stadionu bez Mbapē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kilians Mbapē.
Kilians Mbapē. Foto: AFP/SCANPIX

1. maija vakarā Dortmundes "Borussia" noturēja pārsvaru un ar 1:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā. Otrā puslaika sākumā parīziešu zvaigžņotajam spēlētājam Kilianam Mbapē bija iespēja panākt neizšķirtu, taču tas neizdevās. Pēc spēles mediji ziņoja, ka PSG komandas autobuss Dortmundes stadionu atstāja bez Mbapē.

Kā vēsta franču laikraksts "Le Parisien", Mbapē pēc spēles nācās palikt stadionā, jo viņš tika izvēlēts dopinga testam.

Spēlētāji šādām pārbaudēm tiek izvēlēti pēc nejaušības principa, un tie tiek veikti pēc mačiem. Trešdien pienāca Mbapē kārta.

Saskaņā ar UEFA protokolu izvēlētajiem spēlētājiem ir jāsagaida obligāto pārbaužu rezultāti, pirms viņi var pamest stadionu un turpināt savus pēcspēles rituālus.

Tiek ziņots, ka PSG komandas autobuss pameta stadionu bez Mbapē, kurš saviem komandas biedriem pievienojās vēlāk lidostā, lai dotos atpakaļ uz Parīzi.

Abas komandas atkal tiksies atbildes spēle Parīzē 7. maijā.

Visticamāk, Francijas futbola zvaigznei ir atlikušas tikai dažas spēles kopā ar savu pašreizējo komandu, kurai viņš pievienojās vēl pusaudža vecumā 2017. gadā.

Viņa līgums ar PSG beidzas šī gada vasarā. Mbapē ir atklājis, ka neplāno slēgt jaunu līgumu, lai paliktu klubā pēc sezonas beigām.

Tiek izteikti minējumi, ka 25 gadus vecais futbolists vasarā varētu pievienoties Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu