Norvēģis nopelnījis 300 000 mārciņu par šausminošu operāciju, tostarp kastrāciju, pārraidīšanu internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Motortion Films/Shutterstock

Norvēģis Mariuss Gustavsons, kurš pazīstams arī kā "Einuhu Radītājs", četru gadu laikā nopelnīja 300 000 mārciņu par dažādu ekstrēmu procedūru, tostarp kastrāciju, pārraidīšanu internetā. Gustavsona un viņa līdzzinātāju tiesas prāvā atklāti vairāki nervus stindzinoši fakti par viņu noziedzīgajām operācijām.

Tiesā izskanējis, ka Gustavsona un viņa līdzzinātāju pārvaldītā ekstrēmo ķermeņa modifikāciju tīmekļa vietne nopelnījusi gandrīz 300 000 mārciņu četru gadu laikā.

Mājaslapā tās vairāk nekā 22 000 abonentiem tika publicētas vairākas šausminošas procedūras, tostarp vīriešu dzimumorgānu, sēklinieku un kāju amputācijas.

Procedūras galvenokārt tika veiktas Gustavsona dzīvoklī Haringajā, Londonas ziemeļos, vai īrētos dzīvokļos un viesnīcās.

Prokurore Kerolaina Kārberija norādīja: "Gustavsons izveidoja vietni, kurā viņš publicēja ekstrēmu ķermeņa modifikāciju procedūras, piemēram, vīriešu kastrāciju un dzimumlocekļu amputēšanu.

Šim konkrētajam gadījumam ir kāda neticama iezīme – vietne darbojās visiem pieejamā veidā, nevis tumšajā tīmeklī. Tā bija pieejama ikvienam, kurš tai uzdūrās un kam bija vēlme un līdzekļi, lai apskatītu šausminošos kadrus."

Mājaslapas apmeklētāji varēja par samaksu iegādāties atsevišķus videoklipus vai abonēt lapas saturu uz ilgāku periodu. Viens no pieejamajiem abonēšanas piedāvājumiem bija 100 mārciņas par gadu.

"Ir saņemti pierādījumi, ka upuriem tika apsolīta naudas summa no video ieņēmumiem. Gustavsons savervēja līdzīgi domājošus cilvēkus, lai palīdzētu viņam viņa vērienīgajā, bīstamajā un šausminošajā operācijā.

Viņš manipulēja ar upuriem, kuri bija neaizsargāti. Nav zināms, cik procedūru notika tajos gados, kuros darbojās "Eunuch Maker" vietne. Gustavsons bija iesaistīts vismaz 30 veiktajās procedūrās."

Vienā no tiesā demonstrētajiem video Gustavsons redzams "nogaršojot" amputētu dzimumlocekli.

Gustavsons pārvietojas ratiņkrēslā – mediķi bija spiesti amputēt viņam kāju pēc tam, kad viņš to divas stundas bija noturējis sausajā ledū. Viņam arī amputēts dzimumloceklis un krūtsgals.

Pēc kājas amputācijas viņš saņēma 18 500 mārciņu lielu invaliditātes pabalstu.

Gustavsonam kopā ar sešiem citiem ķermeņa modifikācijas kulta pārstāvjiem draud nopietns cietumsods. 

46 gadus vecais Gustavsons ir atzinis savu vainu vairākās apsūdzībās, tostarp sazvērestībā par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu