Aktieris Kārlis Arnolds Avots atklāj, kā paskaidro mīļotajai bučošanos ar skatuves kolēģēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātra aktieris Kārlis Arnolds Avots intervijā žurnālam "Santa" pastāstījis par savām attiecībām ar mīļoto sievieti Milenu Paviļču. 

Aktieris intervijā atklāj, ka abi ir kopā jau trīs gadus un šīs ir Avota ilgākās attiecības.

"Milena ir ļoti skaista sieviete, es ar viņu lepojos. Viņai ir sava barre studija, viņa vada fitnesu uz baleta bāzes. Mēs tā, roku rokā, augam. Viens otru esam cēluši. Esam kopā pilnveidojušies gan karjeras, gan labklājības ziņā," teic Avots.

Lai arī, pēc viņa vārdiem, abi ir dažādi, viņi mācās meklēt kopīgās lietas, par ko "intelektuāli saplēsties un emocionāli savienoties". 

Runājot par savu profesiju un to, ka nākas skūpstīties ar kolēģēm uz skatuves vai lielā ekrāna, Avots uzsver: "Cilvēkam, kurš tevi mīl, atbalsta un nāk uz pirmizrādi, ir šoks, jo viņš tevi pazīst, zina tavu balsi, skatienu, nianses, kurā brīdī esi neviltots. Un tad viņš to ierauga uz ekrāna!

Cenšos Milenu brīdināt, kas būs filmā, un esmu skaidri pateicis, ka izvēlos viņu un tam, kas uz ekrāna, nav nekāda sakara ar īstām jūtām. Tas, ko es projicēju uz ekrāna, patiesībā ir par viņu, nevis kino partneri.

Un aktieri to bučošanās lietu uz skatuves vai filmā uztver citādi."

Kā zināms, Avots divus gadus pēc kārtas saņēmis "Lielā Kristapa" balvu kā labākais aktieris. 2022. gadā par par Jaža lomu filmā "Janvāris", bet pērn - par lomu seriālā "Padomju džinsi".

Vairāk lasi žurnāla "Santa" maija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu